Vilniuje koncertuos R’n’B scenos žvaigždė Jamie Woonas

Menų fabrikas „Loftas“ pasinaudojo kone iš dangaus nukritusia proga į Lietuvą atsivežti vieną sėkmingiausių atlikėjų šiuo metu. Kovo 24 d. „Tuborg Loftas Live“ aštuntoje serijoje pasirodys r’n’b, soulo ir modernaus dubstep muzikos atlikėjas, dainų kūrėjas Jamie Woon.

„Jis yra „ant bangos“ visame pasaulyje dabar. Ne anksčiau ir ne vėliau. Todėl labai džiaugiuosi, kad atsirado kone nereali galimybė Jamie Woon į „Loftą“ pakviesti būtent dabar“, – apie sprendimą surengti vieną didžiausių ir kartu romantiškiausių koncertų per visą „Lofto“ istoriją kalba jo direktorius Viktoras Vee Diawara.

27-erių Jamie Woon yra vienas iš tų atlikėjų, kuriam buvo lemta turėti tik vieną kelią – muzikinį. Jis užaugo su mama, kuri daugybę metų dirbo pritariančiąja vokaliste Björk, Michaelo Jacksono, Kylie Minogue ir daugelio kitų dainininkų muzikiniuose šou.

Pats Jamie baigė prestižinę Londono muzikos mokyklą „BRIT“ panašiu metu kaip ir Amy Winehouse. Pastarosios pasirodymus jis vėliau yra ne kartą apšildęs.

2011 m. atėjo ir pačio Jamie Woon šlovės laikas. Būtent tada vieni įtakingiausių muzikinių naujokų „gaudytojai“ – „BBC Sound of 2011“ – metų geriausiųjų tope Jamie Woon „iššovė“ į pirmąją vietą. Netrukus po to dainininkas savo dainų ir vaizdo klipų perklausas skaičiavo milijonais.

Nors „Tuborg Loftas Live“ pasirodysiantis atlikėjas dažnai priskiriamas prie naujos kartos dubstep kūrėjų (tokių kaip James Blake), jis pats teigia, jog r’n’b būtų kur kas tikslesnis jo kuriamos ir atliekamos muzikos apibūdinimas.

Kovo 24 d. į menų fabriką „Loftas“ Jamie Woon atvyksta kartu su savo grupe. „Tai bus viena iš retų progų pamatyti atlikėjo muzikinį šou Rytų Europoje bent jau artimiausią pusmetį. Džiaugiuosi, kad „Tuborg Loftas Live“ šiemet prasideda itin galingai“, – sako renginių ciklo partnerio „Tuborg“ produkto vadovė Lietuvoje Sigutė Zabielskienė.

Bilietais į šį kol kas galingiausią koncertą menų fabrike pradedama prekiauti nuo kito pirmadienio, vasario 13 d., „Tiketoje“.


Šiame straipsnyje: Jamie Woonasrenginiai Vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių