Vilniuje – „kitokia” vyno krautuvė „Wine 9“

Gruodžio 14 d. Vilniuje atvėrė duris pirmoji Lietuvoje „Wine 9“ vyno krautuvė. Jos savininkai tikisi, kad į kitas vynines nepanaši krautuvė netrukus išpopuliarės ir virs parduotuvių tinklu.

„Ji iš tikrųjų yra kitokia, nei visos vyno krautuvės, veikiančios Lietuvoje. Tą pripažino ir pirmieji lankytojai, – sako vienas „Wine 9“ savininkų. – Mes norime parodyti, kad vynas ir jo vartojimo kultūra gali asocijuotis ne su tamsiomis spalvomis, sendintu medžiu ar ąžuolo statinėmis, o su žaismingomis spalvomis, šviesia nuotaika“.

Vienas iš „Wine 9“ įkūrėjų tikslų – padėti pirkėjams greitai išsirinkti jų skonį atitinkantį vyną. Todėl visas krautuvės asortimentas suskirstytas į devynias kategorijas.

„Raudonieji vynai suskirstyti į saldžius, švelnius ir brandžius. Baltieji – į lengvus, vaisinius ir turtingus. Dar yra ir trys atskiros kategorijos, pasižyminčios savo išskirtiniu charakteriu: EKO vynai, putojantys vynai ir rožiniai vynai“, – sako savininkas.

Pasak jo, toks suskirstymas padės pirkėjui lengvai, greitai ir nesijaučiant neišmanėliu išsirinkti pageidaujamą vyną.

„Atsirinkome tikrai skanias vyno rūšis, atsiribojome nuo pigių, kurias galima rasti didžiuosiuose prekybos tinkluose, ir brangių, kurias įperka nedaugelis“, – teigia savininkas.

Pirmoji „Wine 9“ krautuvė veikia Ukmergės gatvėje įsikūrusios „Maximos“ pirmajame aukšte.


Šiame straipsnyje: vyninėWine 9

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių