Vilniuje įžiebta įspūdinga Kalėdų eglė

Vilniuje, Katedros aikštėje, jau šviečia didžiulė Kalėdų eglė. Ją įžiebė sostinės meras Artūras Zuokas.

Vilniečiai į eglės įžiebimo ceremoniją rinkosi geru pusvalandžiu anksčiau. Vaikai ir jų tėveliai apžiūrinėjo eglę, šalia kurios sukiojosi  baltais, o ne raudonais kailiniais vilkintis Kalėdų senelis. Netoliese stovėjo ir didžiulė skrynia su užrašu “Kalėdų senelio paštas”.  Į šią skrynią vaikai galės įmesti savo laiškus.

Atėjus lemiamai valandai, Katedros aikštės padangę nušvietė fejerverkai. Po kelių sekundžių ant 18 metrų aukščio eglės viršūnės sužibo ryškiai raudona žvaigždė, o neilgai trukus šviesomis nušvito ir visa eglė.

Jau kelinti metai Katedros aikštėje puošiama pagrindinė Vilniaus ir visos Lietuvos Kalėdų eglė yra ne natūrali, o dirbtinė. Priešais sostinės Rotušę nušvito Angelų arka, o mieto centre įsižiebė girliandos. Šie ženklia byloja, kad Kalėdų laukimo metas jau prasidėjo.


Šiame straipsnyje: Kalėdosžiema 2011

NAUJAUSI KOMENTARAI

Trumpet Call

Trumpet Call portretas
Broliai ir Seserys! Kam Jums stabai? Ką bendra turi tamsa su šviesa? Taip, ką bendra turi pagonių papročiai su Jėzum Kristum? Kodėl vykdote pagonių ritualus? Gruodžio 25d NĖRA Jo gimimo diena! Atsisukit į Dievą ir garbinkit Jį per Jo Vienturtį Sūnų Jėzų Kristų, o ne užsiiminėkite tamsos ir stabų garbinimu... Sugrįžkit pas Jį. SUŽINOKITE KAS BUS SU KALĖDOM, VELYKOM IR KITOM "ŠVENTĖM"!... Laiškas (ištrauka) pavadinimu "Transgression": I shall speak plainly, so those slow to understanding may hear, though their ears are dull and their eyes are dim: These modern holidays, Christmas, Easter and Halloween, are abomination in the eyes of The Lord God Almighty. I shall destroy them, and wipe them from the face of the whole earth. COPY/PASTE Youtube paieškoj: “Youtube: /watch?v=7ISsyO5H93U”. TAIP, SKAITYKIT BIBLIJĄ: ST, NT, PT (Laiškai; TrumpetCallofGodOnline). VISOS DALYS YRA VIENODAI SVARBIOS!… NETURĖSIT PASITEISINIMO, KAD NEGIRDĖJOT: "youtube: /watch?v=PEm2TjZX0-8". MŪSŲ KARTA YRA PASKUTINĖ KARTA (Mato 24; Luko 21; Morkaus 13)! NETIKINTIEMS (YPAČ TAU): GAL ŠIANDIEN YRA TAVO IŠGELBĖJIMO DIENA?... JĖZUS KRISTUS YRA TIESA, KELIAS IR GYVENIMAS. JIS IŠ DANGAUS. JIS TRIUMFUOS! ATGAILAUKITE!... Patarlės 12: 15 Kvailiui jo kelias atrodo teisingas, bet išmintingas žmogus klauso patarimo.

Treniota

Treniota portretas
B*by* cia iziebtas, ne eglute.

untanas

untanas portretas
klaida antrasteje. Parasyta egle, nors is tikro ten kazkokia palapine, tipo indeniskas tipis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių