Vilniuje įvykdytas įžūlus ginkluotas plėšimas (papildyta)

Antradienio pavakare Pašilaičių garažų masyve keturi ginkluoti kaukėti vyriškiai užpuolė ir apiplėšė vilnietį. Sunkiai sužalotas nukentėjusysis išvežtas į ligoninę.

Pašilaičių gatvėje savo garažą tvarkiusį vyrą plėšikai užpuolė antradienį apie 16 val. Pistoletais ginkluoti plėšikai iš vyro atėmė pinigus, mobilų telefoną ir iš garažo pagrobė įvairių daiktų.

Garažo šeimininką užpuolikai smarkiai sumušė – vyrui sudaužyta galva. Greitosios pagalbos medikai nukentėjusįjį skubiai išvežė į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, plėšikai pagrobė apie tūkstantį litų. Sprukdami Pašilaičių kiemais plėšikai paliko pagrobtą aukšto slėgio plovimo įrenginį ir išmetė atimtą piniginę.

Į nusikaltimo vietą atskubėjo gausios policijos pajėgos, tačiau įtariamųjų kol kas nepavyko sulaikyti. Garažą apžiūrėjo ekspertai.

Gali būti, kad vyrą garažuose užpuolė nuo narkotikų priklausomi asmenys.

Papildyta:

Policijos departamento įvykių suvestinėse patikslinama, kad plėšikų buvo trys. Jie surišo 31-ienų metų garažo šeimininką ir jį sumušė. Pistoletais ginkluoti plėšikai pagrobė du telefonus „Samsung“ ir 954 litus.

Pagrobtą aukšto slėgio purkštuvą „Karcher“ plėšikai sprukdami numetė šalia garažų.

Vilniečiui sumušta galva ir krūtinė, jis gydosi namuose.


Šiame straipsnyje: plėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių