Vilniuje Gedimino kalne išniekinta valstybės vėliava

Penktadienį, apie 18 val. 30 min. Vilniuje, ties Arsenalo gatve, Gedimino kalne, ant medžio, pastebėta iškabinta Lietuvos vėliava.

Trispalvėje buvo išpaišyta šešiakampė žvaigždė.

Policiją apklausė 52 metų įtariamąjį E. Š.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už valstybės simbolių išniekinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
JEI MŪSŲ LIETUVĖLĘ VALDOMĄ IŠKRYPĖLIŲ IR ŽUDIKŲ GALIME VADINTI PILNAVERTE VALSTYBE , TAI A. HITLERIO PROPUOGUOTOS '' NACIONAL SOCIALIZMO '' IDĖJOS YRA PAGRINDAS KURIUO VADOVAUJASI MUS VALDANTIEJI . NES JIE VYKDO GENOCIDĄ PRIEŠ SAVO TAUTĄ , PRISIDENGDAMI KILNIAIS TIKSLAIS .

Imantas

Imantas portretas
Ir policininkai, ir žurnaliūgos pas mus - tikri proto bokštai. Kiekvienam asilui turėtų būti aišku, kad taip "patobulinta" vėliava jos iškabintojo supratimu turėjo "byloti", kad Lietuvą užvaldė žydai. Kitaip sakant, tai tipiškas antisemitinis išpuolis, tautinės nesantaikos kurstymas. O jokio vėliavos išniekinimo čia kaip tik nėra - taip suderinus Lietuvos ir žydų tautos simbolius, tai galėtų būti patvirtinta kaip Lietuvos žydų bendruomenės vėliava (tas pats su pusmėnuliu - kaip Lietuvos totorių bendruomenės vėliava ir pan.). Deja, yra kitaip... Pasakius, kad "išniekinta Lietuvos vėliava", kertama ne nesantaikos kurstytojams, o niekuo dėtiems Lietuvos žydams.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių