Vilniuje atidaroma buities technikos išparduotuvė

Pirmadienį Vilniuje, „Ogmios mieste“, atidaroma buities technikos išparduotuvė, kurioje prietaisų kainos bus net 30-70 proc. mažesnės nei įprastose buitinės technikos parduotuvėse.

Bendrovės „Vektrona” valdomos išparduotuvės atidarymą sostinėje paskatino sėkminga analogiškos parduotuvės veikla Alytuje. „Daugiau nei dešimtmetį turėdami parduotuvę Dzūkijos sostinėje, kasmet sėkmingai didinome pardavimus, tačiau 2008 m. pabaigoje prasidėjus ekonomikos nuosmukiui, per pirmąjį 2009 m. pusmetį patyrėme 15 proc. kritimą. Vis dėlto per šių metų pirmąjį  pusmetį apyvarta išaugo 8 proc., todėl tikime, jog buitinės  technikos išparduotuvės turi gerą perspektyvą ne tik regione, bet ir sostinėje“, - teigia „Vektronos“ direktorius Giedrius Stankevičius.

Vilniuje, „Ogmios miesto“ Apdailos kieme, įsikūrusioje apie 400 kv. m  išparduotuvėje, į kurią bendrovė investavo apie 100 tūkst. Lt,  bus galima įsigyti „Candy“, „Hoover“, „Smeg“, „Bauknecht“ „Bosch“, „Siemens“, „Miele“ „AEG-Electrolux“, „Liebherr“ bei kitų prekių ženklų technikos. „Vektronos“ asortimentas apims „baltąją“ techniką: skalbiamasias mašinas, skalbinių džiovykles, šaldytuvus, šaldiklius, gartraukius, dulkių siurblius, orkaites, kaitlentes, indaploves, mikrobangų krosneles, kavos aparatus ir kt.

„Daugumą mūsų parduodamų prietaisų importuojame iš Vokietijos. Dalį jų sudaro pirmarūšiai originaliai supakuoti prietaisai, kurių kaina mažesnė dėl modelių kaitos arba dėl to, jog jie įsigyti iš  bankrutavusių ir nemokių įmonių. Likusi dalis - prietaisai su pakuotės ir išorės pažeidimais, atsiradusiais juos sandėliuojant, eksponuojant ar transportuojant, kurie parduodami su reikšminga nuolaida“, - sako G. Stankevičius.

Pasak jo, didžiausiu kainos skirtumu gali pasinaudoti  brangių prietaisų pirkėjai: pavyzdžiui,  spalvotas dviejų durų „Smeg“ šaldytuvas, kainavęs apie 6700 Lt, „Vektronos“ išparduotuvėje kainuos apie 2500 Lt. Be to, daugiausiai sutaupyti galima įsigyjant gartraukius, skalbinių džiovykles, vyno šaldytuvus ir tam tikrus kitų prekių grupių modelius.

„Vektrona“ visus prietaisus iš užsienio importuoja tiesiogiai bei pati rūpinasi jų garantiniu aptarnavimu. Kaip numato ES direktyvos, visiems prietaisams yra taikoma dviejų metų  garantija ir teisė pirkėjui grąžinti prietaisą per 14 dienų po pirkimo, nenurodžius priežasties. Pirkėjas „Vektronos“ išparduotuvėje gali užsisakyti ir kitų importuotojų buities techniką.

 „Ogmios Miestas“, kurio bendras plotas užima 23 ha,  yra įsikūręs tarp Žirmūnų, Lakūnų, Verkių ir Lukšio g. Šioje nuo 1993 m. „Ogmios centro“ valdomoje teritorijoje yra per 100 tūkst. kv. m komercinio ploto ir šiuo metu veikia per 400 įvairių įmonių.  „Ogmios miestas“ suskirstytas į funkcinius kvartalus: Šeimos aikštę, Mašinų kvartalą, Apdailos kiemą, Interjero alėją, Namų skverą. Čia veika ir išparduotuvių centras PARKAS. Ogmios mieste Apdailos kieme yra įsikūrę 12 bendrovių, prekiaujančių statybos ir apdailos medžiagomis bei santechnika.


Šiame straipsnyje: ogmios miestasbuitinė technika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių