Vilnių su Italija sujungs tiesioginiai skrydžiai

Šią savaitę lietuviško kapitalo oro linijų bendrovė „Star1 Airlines” pradeda reguliariuosius reisus iš Vilniaus į Milaną, pirmoji atkurdama tiesioginį susisiekimą su Italija iš Lietuvos.

Įmonės vadovo Martyno Laivio teigimu, ši kryptis bendrovės planuose buvo numatyta dar veiklos pradžioje, kadangi keleivių srautai tarp Lietuvos ir Italijos visuomet būdavo dideli, tačiau, nutrūkus tiesioginiams skrydžiams, verslo bei poilsio tikslais keliaujantiems asmenims tekdavo rinktis gerokai sudėtingesnį susisiekimą.„Milanas yra dar vienas reguliarus mūsų maršrutas iš Vilniaus, kurį atkurdami pildome keleiviams duotus pažadus. Tai - viena populiariausių slidinėjimo krypčių bei miestas, garsėjantis savo kultūriniu, architektūriniu ir kulinariniu paveldu. Jis itin įdomus turistams, kadangi iš Milano lengvai pasiekiamos kitos Šiaurės Italijos įžymybės, tokios kaip Verona ar Gardos ežeras“, - pranešime spaudai cituojamas „Star1 Airlines” vadovas.

Atnaujintas tiesioginis susisiekimas su Italija svarbus ir Lietuvos verslo bendruomenei.

„Tiesioginis susisiekimas su Milanu, kuris yra svarbiausias verslo centras Italijoje, mūsų asociacijos nariams yra be galo svarbus siekiant palaikyti abiem šalims naudingus glaudžius verslo santykius. Nuo šiol tai darysime patogiau ir taupydami laiką - seniai laukėme šio maršruto ir jau įsigijome bilietus pirmiesiems reisams“, - teigia asociacijos „Italijos Prekybos Rūmai“,  vienijančios daugiau kaip 30 Italijos verslo bendrovių, vykdančių komercinę veiklą Lietuvoje, prezidentas p. Sergio Baronchelli.

Skraidinti į Milaną bendrovė pradeda nuo lapkričio 21 dienos siūlydama du savaitinius skrydžius iš Vilniaus oro uosto, antradieniais ir šeštadieniais. Vasaros sezono metu reisų skaičių ketinama didinti.  Planuojama, kad skrydis truks 2 val. 35 min., Milane bendrovės lėktuvas leisis Malpensa oro uoste.

Skrydžių bendrovė „Star1 Airlines“ priklauso įmonių grupei „Star Team Group“, kuri valdo ir kelionių organizatorių „Star1 Holidays“. Žiemos sezono metu bendrovė vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Londoną, Dubliną ir Milaną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių