Vilniečių savaitgalio nusižengimai

Savaitgalį sostinėje vyko daugybė švenčių, tačiau nusikaltimų pernelyg nepadaugėjo. Kaip ir kasdien: vieni šventė, kiti vagiliavo, treti kivirčyjosi su artimaisiais...

Vilniaus miesto policija pranešė, kad per savaitę Vilniuje užregistruoti 124 nusižengimai. 16-ka vilniečių buvo vienaip ar kitaip sužaloti, 27 žmonės rasti negyvi.

Nuo vagių nukentėjo 88 vilniečiai. Per tris dienas Vilniuje apvogta 13 butų ir 28 automobiliai, dar 5 transporto priemonės nuvarytos.

Savaitgalį sostinėje užregistruoti 106 eismo įvykiai - nubausti 536 pažeidėjai, iš jų 18 neblaivių vairuotojų.

Policijos pareigūnai ramino 40 šeimyninių ginčų. Į nakvynės namus „Sala" pristatyti 34 neblaivūs asmenys.

Keletas didesnių vagysčių atvejų

Penktadienio rytą Ozo gatvėje pastebėta, kad po nakties iš statybinio vagonėlio, išlaužus spyną, pavogti statybiniai įrankiai.

Penktadienį Kalvarijų gatvėje, išdaužus automobilio „Mazda MX3" keleivio durelių stiklą, iš salono pavogtas nešiojamasis kompiuteris ir mobiliojo ryšio telefonas.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Tremtinių gatvėje įsibrovus per duris į Vienožinskio dailės mokyklos pagalbinį pastatą, pavogtas vienetinis paveikslas. Nuostolis - 12 000 litų.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį J. Basanavičiaus gatvėje, išdaužus lango stiklą, iš automobilio „Mitsubichi Pajero" pavogti ten buvę daiktai: automagnetola, navigacinė sistema, plastmasinis dėklas; sugadintos abiejų pusių automobilio durelių spynelės. Nuostolis - 5 600 litų.

Sekmadienio naktį apie 2 val. Vilniaus gatvėje esančioje kavinėje nepažįstamas vaikinas nuo staliuko pavogė mobiliojo ryšio telefoną. Įtariamasis sulaikytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių