Vilniečiai nuo gaisrų nenukentėjo

Vilniuje per tris savaitgalio dienas kilo 24 gaisrai. Daugiausia degė šiukšlės miesto gatvėse ir šiukšlių konteineriuose. Nuo gaisro nukentėjo dviejų vilniečių automobiliai.

Trys gaisrai kilo gyvenamuosiuose būstuose, tačiau žmonės juose nenukentėjo.

Penktadienį Vilniuje, Lvovo g. 63, degė apleistas pastatas. Atvykus ugniagesiams trečiajame aukšte degė du kambariai.

Šeštadienį adresu Bajorų kelias 17-34 kilo gaisras trijų kambarių bute, elektros skydinėje. Tokio tipo nedidelių gaisrų Vilniuje kyla gana dažnai, ne visais atvejais gyventojai apie juos praneša ugniagesiams. Viena portalo skaitytoja prisipažino, kad dėl tos pačios priežasties šeštadienį kilo gaisras ir jos gyvenamajamame name. Anot jos, vakare iš po medinių dalylenčių pasirodė dūmai. Išplėšus jas, pastebėta, kad užsidegė elektros laidai. Moteris džiaugėsi, kad gaisrą aptiko prieš naktį, nes jo padariniai galėjo būti ir skaudesni. Šįkart gaisrą užgesino patys gyventojai, į pagalbą pasikvietę ir kaimynus.

Sekmadienį Gedvydžių g. 31-23 pastebėta rūkstanti laiptinė. Pasirodė, kad degė buto šeštajame aukšte durys. Tokio tipo gaisrai dažniausiai kyla padegėjams uždegus duris iš laiptinės pusės. Išplitę laiptinėje dūmai gresia viso namo gyventojams, nes nuo jų galima apsinuodyti. 

Sekmadienį ugniagesiai be gaisrų gesinimo padėjo dviems sunkiasvoriams Vilniaus gyventojams.

Vilniaus apskrityje savaitgalį kilus gaisrui žuvo vienas žmogus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių