Vilniausdiena.lt išaugo iki Diena.lt

Nuo ketvirtadienio portalas vilniausdiena.lt pateikiamas nauju formatu ir su nauju vardu – Diena.lt. Sostinės, Lietuvos ir pasaulio žinios skaitytojus pasieks išsamesnės ir, tikimės, patrauklesnės.

Ar Diena.lt gimimas reiškia, kad Vilniaus naujienų portalo nebeliks? Tikrai ne. Sostinės žinioms, kaip ir ligi šiol, bus skiriama daug dėmesio. Tačiau pasikeitęs naujienų pateikimas leis skaitytojui be vargo matyti svarbiausius Vilniaus, Lietuvos ir pasaulio įvykius vienu metu.

Naujo dizaino portale Diena.lt  kitaip išdėstomos pagrindinės naujienos. Prie centrinės portalo naujienos nuo šiol rasite ir aktualiausias su ja susijusias publikacijas. Taip Diena.lt skaitytojai galės matyti ne tik įvykių atomazgą, bet ir jų pradžią.

Didžiausia portalo permaina – Dienos naujienų rubrika. Tuoj po pagrindinės diena.lt naujienos eina trys svarbiausios žinios. Šios naujienos neapsiribos vien Lietuvos ar sostinės įvykiais: tarp dienos naujienų bus sporto, užsienio naujienų ar kitų kategorijų žinių.

Pakeitus naujienų išdėstymo tvarką, Diena.lt skaitytojai galės patogiau matyti svarbiausias naujienas bei sekti įvykius – vienu metu bus matoma kur kas daugiau naujienų. Šalia jų, kaip ir prie pagrindinio portalo pranešimo, bus skelbiamos nuorodos į aktualias su šia publikacija susijusias žinias.

Kita naujiena Diena.lt – skiltis „Redakcija rekomenduoja“. Joje rasite įvairiausios tematikos straipsnių, kurie, portalo redakcijos nuomone, nusipelno Jūsų dėmesio.

Dar vienas naujas reiškinys – Nuomonių rubrika. Joje bus publikuojami ne tik žurnalistų, politikų bei visuomenės veikėjų pasisakymai, bet ir Diena.lt skaitytojų nuomonės, o jas atsiųsti bus itin patogu. Nuo šiol informaciją apie pastebėtą įvykį, savo nuomonę ar tiesiog nuotrauką bus galima perduoti vienu paspaudimu - pasinaudojus aktyviu laukeliu „Pranešk naujieną“.

Kiekvienos naujienų rubrikos – miesto, ekonomikos, politikos ir t. t. – pranešimai, kaip ir lig šiol, bus atskirti ir sugrupuoti. Ryškesnė permaina – nauja skiltis kiekvieno naujienų bloko dešinėje pusėje. Čia redakcija pateiks aktualias žinias, straipsnius apie rezonansinius įvykius, svarbius komentarus ar sparnuotąsias frazes.

Kitaip pateikiama ir portalo vaizdinė medžiaga.

Fotoreportažai iš dešinės viršutinės portalo dalies persikėlė į juostelę po pagrindinėmis naujienomis. Šioje juostoje vienu metu matomos nuorodos į keturis fotoreportažus vietoj ankstesnių aštuonių. Tačiau jų skaičius ne sumažėjo, o padidėjo. Mat patogi fotoreportažų rubrikos navigacija leidžia vienu metu rinktis net iš šešiolikos šviežiausių nuotraukų albumų.

Permainos sudrebino ir dešinę pagrindinio portalo puslapio dalį.

Dešiniajame viršutiniame kampe rasite nuorodą į dienos aktualiją, kiek žemiau – dažniausiai skaitomų portalo žinių sąrašą. Šioje juostoje taip pat įdėtas dienos kadras, skelbimų rubrika, horoskopai. Be to, tinklaraščių mėgėjams atsiveria naujos galimybės. Naujausi interneto dienoraščiai ir portalo forumo pranešimai nuo šiol bus matomi pagrindiniame Diena.lt naujienų puslapyje, taigi savo nuomonę interneto platybėse reikšti mėgstantys skaitytojai galės kur kas paprasčiau rasti bendraminčių ir oponentų.

Sėkmės naudojantis Diena.lt!


Šiame straipsnyje: vilniaus dienadiena.lt

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių