„Vilniaus vartuose“ uždaromos parduotuvės

Prabangos prekių parduotuvę valdanti bendrovė „Fashion Gates“ stabdo prekybą ir uždaro parduotuves „Vilniaus vartuose“.

Anot „Fashion Gates“ atstovų, tai atsitiko „Parex“ bankui areštavus prekes. Kada parduotuvės atvers duris, neaišku.

„Fashion Gates“ priversta stabdyti pardavimus neapibrėžtam laikotarpiui. Žengti tokį žingsnį bendrovė buvo priversta po to, kai „Parex“ bankas derybų eigoje netikėtai inicijavo prekių, kuriomis prekiaujama komplekse „Vilniaus Vartai“, areštą.

„Kaip mus informavo banko atstovai, prekės buvo areštuotos „už kitos įmonės įsipareigojimų nevykdymą“. Manome, kad „Parex“ veiksmai yra neapgalvoti ir nepagrįsti, nes įmonė, negalėdama parduoti prekių, yra dirbtinai stumiama į bankrotą, - teigia „Ranga Group“ rinkodaros vadovė Milda Sabienė. – Tokie veiksmai yra nepaaiškinami ir ekonomiškai nepagrįsti. Galbūt bankas sumanė perimti sėkmingai veikiantį verslą?“.

Pasak M.Sabienės, dėl susidariusios situacijos įmonė yra priversta minėtus banko veiksmus skųsti ir įmonės interesus ginti įstatymų nustatyta tvarka.

„Šią savaitę planavome pradėti prekybą 2010 metų pavasario ir vasaros kolekcijomis. Dalį naujų kolekcijų jau esame atsivežę, kita dalis jau paruošta išsiuntimui. Banko atstovai apie tai buvo informuoti iš anksto. Dabar esame priversti to atsisakyti“, - sako M.Sabienė.

„Fashion Gates“ valdo „Vilniaus vartų” komplekse veikiančius „boutique“ salonus, atstovaujančius garsiausiems pasaulio mados namams. Komplekse veikia 8 mados ir interjero salonai, „lounge” stiliaus baras „Liv Lounge“ bei populiarus naktinis klubas „Pacha”.

Portalas primena, kad "Vilniaus vartai" baigia išbarstyti prestižo trupinius: tamsa languose, tušti koridoriai ir nė gyvos dvasios.


Šiame straipsnyje: vilniaus vartai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių