„Vilniaus vartuose“ pripurkšta ašarinių dujų (papildyta)

„Vilniaus vartų“ kompleksui priklausanančiame biurų pastate „Vertas“ dirbantys žmonės tapo pikto išpuolio aukomis. Į pastato liftus pripurkšta ašarinių dujų.

Tai 1diena.lt patvirtino vienos pastate įsikūrusios advokatų kontoros darbuotoja. „Ką tik buvau išėjusi, jaučiau tą tvaiką. Kvapo nelabai yra, bet kai įeini į liftą, graužia kaip reikiant“, - pasakojo pašnekovė.

Naujausiomis žiniomis, dujos pasklido visuose pastato liftuose. Nuo dujų žmonėms graužia gerklę, akis, bėga ašaros – tai tipiški ašarinių dujų požymiai.

Pastate šeimininkaujanti bendrovė „BPT Optima Retail“ situacijos kol kas nekomentuoja. Telefonu atsiliepusi bendrovės darbuotoja 1diena.lt teigė, esą įmonės vadovas Antanas Anskaitis šiuo metu yra išvykęs iš sostinės ir grįš tik pirmadienį. Esą niekas, išskyrus „BPT Optima Retail“ generalinį direktorių, nėra įgaliotas teikti komentarus žiniasklaidai.

Nuo komentarų susilaiko ir biurų komplekso „Vertas“ administracija.

Sostinės avarinės tarnybos nėra gavusios jokios informacijos apie dujų nuotėkį „Vilniaus vartuose“, taigi paprastos buitinės avarijos versiją derėtų atmesti. Labiausiai tikėtina, kad piktavaliai pastato liftuose pasidarbavo su ašarinių dujų balionėliais.

Sostinės policija kol kas negavo jokios informacijos apie incidentą „Vilniaus vartuose“.


Šiame straipsnyje: vilniaus vartai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių