„Vilniaus vandenų“ darbuotojas posto neteko dėl 50 gramų

Bendrovės „Vilniaus vandenys“ vadovybė po atlikto vidinio patikrinimo priėmė sprendimą A. Meilų atleisti iš užimamų pareigų už įmonės vardo diskreditavimą. Bendrovės vadovo įsakymas dėl atleidimo įsigalioja jau šiandien.

„Vilniaus vandenų“ Ekonomikos skyriaus viršininkui J. Aškiniui skirtas griežtas papeikimas už vadovybės neinformavimą, kad darbo vietoje yra galimai neblaivus asmuo. Be to, atliekamas papildomas tyrimas ar pats J. Aškinis nevartojo alkoholio. Tokiam faktui pasitvirtinus, bus priimtas analogiškas griežčiausias sprendimas, informuojama pranešime spaudai.

"Vilniaus diena" trečiadienį pranešė, kad "Vilniaus vandenyse" darbo metu galimai girtaujama.

"Aš tik su kavute 50, nieko tokio", –  žurnalistams trečiadienį keliolika minučių po 14 val. teisinosi savivaldybės valdomų "Vilniaus vandenų" darbuotojas Albertas Meilus, įmonės Ekonomikos skyriaus viršininko Juozo Ačkinio kabinete užkluptas su kvapeliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nika

nika portretas
saunuoliai zurnalistai

Blaiviūnas

Blaiviūnas portretas
TAI PATRANKOS ŠŪVIS Į ... mažą musę. O ALKOHOLIO VERGAI, MOKESČIŲ MOKĖTOJŲ PINIGUS VAGIANTYS IR KURORTUOSE IŠLEIDŽINANTYS „p o na i “ klęsti pačiose aukščiausiose Absurdo šalies įstaigose. Nesvarbu, kad ten visur yra žinybiniai restoranai, barai, kavinės, R Ū S I A I , dalis valdininkų čia pat ranka pasiekiamus butelius stipraus alkoholio laiko darbo vietose, nes tokia sistema - kaip vežimo ratai -- NETEPSI -- NEvažiuosi. /// Z ///

B L A I V I Ū N A S

   B L A I V I Ū N A S portretas
Mano A t A mamos, gyvenusios ~98 metus, mintis: BLOGAS PAUKŠTIS, KURIS SAVO LIZDĄ TERŠIA ( šika ten, kur gimė ) Siūlykite, kaip ir kas galėtų išnaikinti alkoholizmą, prostituciją parsiduodant svetimšaliams, ypač musulmonams, cigarečių bei spirito kontrabandą, aukščiausių valdininkų gastroliavimą egzotiniuose kraštuose už mokesčių mokėtojų pinigus, jų nesiskaitymą su varguomene , valstybinės kalbos darkymą. LIETUVIAIS ESAME MES GIMĘ!. /// Z ///
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių