Vilniaus valdžia pagerbė geriausius miesto medikus

Minint Pasaulinę sveikatos dieną sostinės Savivaldybė jau penktus metus pagerbė ir apdovanojo labiausiai vilniečiams nusipelniusius medikus.

Iškilmingoje apdovanojimų įteikimo ceremonijoje dalyvavo Vilniaus meras Vilius Navickas, mero pavaduotojas Stanislovas Šriūbėnas, Seimo, Vyriausybės, Savivaldybės administracijos, Socialinių reikalų ir sveikatos departamento vadovai, miesto tarybos nariai, ligoninių ir poliklinikų vadovai ir darbuotojai.

„Mūsų miestui yra kuo didžiuotis – turime ne vieną, o daug medikų, turinčių auksinę širdį. Juk kad gerai atliktum mediko darbą, širdį turėti reikia tikrai nepaprastą...Jūs kasdien jaučiate kiekvienos sekundės vertę, keliate sau prasmingus tikslus ir atkakliai jų siekiate. Sveikinu tuos, kurių kasdiena prabėga prie sunkiausių ligonių, kuriems rūpi, kad būtų suburtas profesionalus kolektyvas, kurie stengiasi, kad jų įstaigoje būtų geriausia medicinos įranga, taikomos moderniausios technologijos ir tuos, kurie siekia sudaryti geriausias sąlygas pacientams ir medicinos personalui, visus, kurie prisiima pareigą ir jaučia atsakomybę teikti žmonėms jų lūkesčius atitinkančią pagalbą. Tegul tūkstančių vilniečių dėkingumas suteikia Jums vidinės tvirtybės, tegu Jūsų atsidavimas profesijai sugrįžta dešimteriopa šiluma į Jūsų Auksines širdis“, – sveikino medikus meras Vilius Navickas.

Už įstaigos modernizavimą, novatoriškų idėjų įgyvendinimą, įstaigos darbo organizavimą, paslaugų kokybę, palankių darbo sąlygų sudarymą, iniciatyvumą, bendradarbiavimą su darbuotojais ir kolegomis „Auksine mediko širdimi“ apdovanotas Šeškinės poliklinikos vyriausiasis gydytojas, įstaigos vadovas Jonas Kairys.

Už pasiekimus profesijos srityje, nuolatinį žinių gilinimą bei atnaujinimą, bendradarbiavimą su kolegomis dalijantis žiniomis ir patirtimi, novatoriškų idėjų siūlymą ir įgyvendinimą „Auksine mediko širdimi“ buvo apdovanoti Vilniaus miesto universitetinės ligoninės gydytoja Danutė Kalibatienė, Antakalnio poliklinikos gydytojai Liusia Samuilienė ir Vilniaus greitosios pagalbos universitetinės ligoninės gydytojas Aurelijus Grigaliūnas.

Už nuoširdų darbą, nepriekaištingą paslaugų teikimą „Auksine mediko širdimi“ buvo pagerbtos Centro poliklinikos Naujamiesčio filialo bendruomenės slaugytoja Virginija Venskutė, Naujosios Vilnios poliklinikos slaugytoja Audra Vorobjova ir Vilniaus psichikos sveikatos centro medicinos felčerė, psichikos sveikatos slaugytoja Alma Jusytė.

Dar 37 geriausiems sostinės poliklinikų ir ligoninių medikams buvo įteiktos Vilniaus mero padėkos.

Geriausiems miesto medicinos darbuotojams koncertavo Balio Dvariono muzikos mokyklos moksleiviai, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentai, Vilniaus ,Ąžuolyno“ pagrindinės mokyklos Liaudies šokių kolektyvas ,Ąžuolėlis“, Markučių lopšelio-darželio senovinių šokių kolektyvas "Markučių Dvaras“.

 

 


Šiame straipsnyje: medikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių