Vilniaus vagys pamėgo namus: nuostoliai skaičiuojami tūkstančiais

Vilniuje vagys ir plėšikai vis labiau pamėgsta darbuotis individualiuose gyvenamuosiuose namuose. Policijos pareigūnai teigia, kad į juos vagis traukia gana lengvas grobis - kaimynai vieni kitų nepažįsta, o apsaugos juose beveik nėra.

Šeštadienio vakarą (apie 23.50 val.) į savo namą Antežerių gatvėje grįžusi 41 metų vilnietė, suprato jog jos namuose darbuotasi nekviestų svečių. Vagys į namo vidų pateko išdaužę lango stiklą. Jų grobiu tapo namie laikyti pinigai ir juvelyriniai dirbiniai. Jai padarytus nuostolius moteris įvertino 140 tūkst. 400 litų.

Nuo įsibrovėlių nukentėjo ir Melioratorių gatvėje gyvenantys žmonės. Šis nusikaltimas įvykdytas penktadienį, apie 14.40 val. Į namą, kuriame tuo metu buvo tik vienuolikametė šaimininkų dukra, paskambino dvi jaunos merginos.

Mergaitei atidarius duris, šios įstūmė namo šeimininkų dukrą į vidų, grasindamos peiliu surišo vaiką ir į savo tašes susikrovė viską, ką galėjo panešti - daugiausia drabužius.

Vienuolikametės teigimu, ji užpuolikes anksčiau yra mačiusi. Joms gali būti 16 - 20 metų.

Apiplėšimo metu mergaitė nenukentėjo, tik labai išsigando. Kokį nuostolį per šį apiplėšimą patyrė vilniečių šeima, aiškinamasi.


Šiame straipsnyje: vagystėsplėšimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių