Vilniaus universitetas kviečia į atvirų durų dieną

Gruodžio 4 d., šeštadienį, Vilniaus universitete šurmuliuos atvirų durų diena.

Kviečiami visi šalies moksleiviai, būsimi abiturientai dalyvauti ir daugiau sužinoti apie studijas seniausiame Lietuvos universitete.

Atvirų durų dienos renginiai prasidės 10 val. studentų miestelyje Saulėtekyje, kur vyks visų universiteto fakultetų dėstytojų konsultacijos, savo patirtimi dalinsis jau aukštojo mokslo duonos paragavę studentai. Tai puiki galimybė pažinti VU iš arčiau, sužinoti apie studijų programas, stojimo galimybes, mokymosi VU sąlygas ir, žinoma, apie studentišką gyvenimą.

11 val. JR1 auditorijoje rengiama diskusija „Kodėl verta ir Kaip tapti Vilniaus universiteto studentu“, kurioje dalyvaus: rektorius akad. Benediktas Juodka, studijų direktorius doc. dr. Linas Bukauskas ir priėmimo skyriaus vedėjas doc. dr. Aloyzas Pažėra).

Saulėtekio rūmuose paskaitomis prisistatys:

Fizikos fakultetas – 12.30 val. Fizikos didžiojoje auditorijoje;

Ekonomikos fakultetas – 12.00 val. JR3 auditorijoje

Teisės fakultetas – 12.30 val. JR4 auditorijoje;

Filosofijos fakultetas – 12.30 val. JR8 auditorijoje;

Užsienio kalbų institutas – 12.30 val. JR5 auditorijoje;

Matematikos ir informatikos fakultetas – 12.00 val. JR1 auditorijoje;

Komunikacijos fakultetas – 12.30 val. 204 (prof. A.Glosienės vardo auditorijoje, paskaitos tema „Komunikacija ir informacija arba, kuo skiriasi plyta nuo dviračio“.

VU Tarptautinio verslo mokykloje - 12.30 val. Saulėtekio al. 22.

Po pietų moksleiviai laukiami:

Gamtos mokslų fakultete – 14.00 val. M. K. Čiurlionio g. 21/27, aplankysite Zoologijos, Geologijos muziejus, Herbariumą;

Medicinos fakultete – 14-18 val. M. K.Čiurlionio g. 21, aplankysite Anatomijos, histologijos ir antropologijos katedrą, Patologijos ir teismo medicinos katedrą bei Medicinos istorijos muziejų;

Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute – 14.00 val. Vokiečių g. 10, (instituto pristatymas ir greitų paskaitų ciklas). Norinčių vykti į TSPMI lauks autobusiukai Saulėtekio al. 9;

Šia proga galėsite aplankyti Vilniaus universiteto bibliotekos P. Smuglevičiaus salę, apžiūrėti senųjų rūmų architektūros ansamblį (Universiteto g. 3). 18.00 val. visi moksleiviai ir mokytojai kviečiami į kompozitoriaus Artūro Bumšteino naujausio kūrinio vargonams „Šešėlių šešėliai“ koncertą Šv. Jonų bažnyčioje. Šis kūrinys sukurtas specialiai Šv. Jonų bažnyčios vargonams 2010 metų rudenį. Moksleiviams ir mokytojams koncertas nemokamas (būtina turėti moksleivio pažymėjimą).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių