Vilniaus taksistai mokysis kokybiškesnio aptarnavimo

Beveik pusė tūkstančio sostinės taksistų, padavėjų, pardavėjų, viešbučių darbuotojų ir paslaugų įmonių vadovų, ruošdamiesi Vilnius - Europos kultūros sostinė renginiams, pradėjo mokytis kokybiškesnio klientų aptarnavimo.

Taksistai ir kitų paslaugas teikiantys darbuotojai dalyvauja nemokamuose užsiėmimuose, į kuriuos sukvietė nacionalinės programos „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ svetingumo projektas „Vilnius’09 kviečia“.

Mokymuose, kurie tęsis iki gruodžio mėnesio pabaigos, iš viso dalyvaus apie 400 aptarnavimo sferos darbuotojų ir apie 100 jų vadovų.

„Projekto dalyviai kviečiami į mokymus, skirtus konkrečiai maitinimo įstaigų, viešbučių ir turizmo įmonių, taksi kompanijų ir prekybos centrų vadovams bei darbuotojams. Mokymų metu ne tik dėstoma teorinė medžiaga, bet ir rengiamos kiekvienai aptarnavimo paslaugų sričiai pritaikytos praktinės užduotys. Vyks video treniruotės bei situacijų analizės, kurių metų seminarų dalyviai spręs įvairaus sudėtingumo situacijas su klientais bei pavaldiniais“, - pasakojo „Vilnius’09 kviečia“ projekto vadovė Eglė Dilkienė.

Mokymų metu, aptarnavimo įstaigų darbuotojai ir vadovai bus supažindinami su nacionaline programa „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“. Tikimasi, kad tai padės jiems į sostinę atvykusiems svečiams suteikti kokybiškesnę informaciją apie 2009-aisiais vyksiančius kultūros ir meno projektus.

Svetingumo projekto tikslas – skatinti vilniečius būti svetingais sostinės šeimininkais, padėti turizmo ir paslaugų sektoriaus darbuotojams tapti paslaugesniems ir besišypsantiems bei užtikrinti plačią nacionalinės programos „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009” informacijos sklaidą. Šįmet projekte dalyvauja beveik 300 bičiuliškų taškų, o sekančiais metais planuojama prijungti antrą tiek.

Rugpjūtį projekto dalyviai pasipuošė „Vilnius’09 kviečia“ atributika. Specialiais ženklais pažymėtose sostinės vietose įrengti stendai su informacija apie nacionalinės programos “Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009” renginius lietuvių bei užsienio kalbomis.


Šiame straipsnyje: taksi,veks

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių