Vilniaus savivaldybės komisijai vadovavusį V.Martikonį keičia G.Kėvišas

Vilniaus miesto Pavadinimų, paminklų ir atminimo lentų komisijai iki šiol vadovavusį ir opozicinei Liberalų sąjūdžio frakcijai priklausantį Vidmantą Martikonį keičia "liberalcentristas" Gintautas Kėvišas.

Įsakymą pasirašęs sostinės savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Milėnas BNS teigė, kad komisijos pirmininkas "tiesiog pakeistas ir viskas".

V.Martikonis BNS sakė, kad sprendimas jį šiek tiek nustebinęs, tačiau "valdančioji dauguma turi teisę keisti gal ne visai tokią pačią nuomonę turinčius".

Balandžio mėnesį valdančiąją Vilniaus miesto savivaldybės tarybos koaliciją sudarančios konservatorių, socialdemokratų, Liberalų ir centro sąjungos bei Nepriklausomos frakcijos paskelbė atsisakančios dirbti su Liberalų sąjūdžiu.

Gegužės mėnesį V.Martikonį sostinės savivaldybės taryba nusprendė atleisti iš vicemero pareigų. V.Martikonis prašymą atleisti iš pareigų pateikė pats.

Politikas per tarybos posėdį tuomet sakė pasitraukiantis dėl to, kad iš Vilniaus valdančiosios koalicijos traukiasi jo atstovaujamas Liberalų sąjūdis.

Pasak V.Milėno, dėl tos pačios priežasties iš jo pavaduotojų pareigų atleistas ir kitas liberalas Gerardas Jurkonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių