Vilniaus pareigūnai gaudė ekshibicionistą

Trečiadienį policijos patruliai vidury sostinės, Naugarduko gatvės pradžioje, apie 11 val., sučiupo ekshibicionistą.

Jis demonstravo savo lytinius organus Vilniaus kolegijos Ekonomikos fakulteto studentėms, praneša delfi.lt.

Savo „grožybes“ prie fakulteto iškrypėlis demonstravo nuo ryto. Apie tai buvo informuoti policijos pareigūnai, tačiau, kai šie atvažiavo, vyras jau buvo dingęs.

Po kiek laiko jis sugrįžo atgal. Įsitaisęs šalia transformatorinės, esančios prie įvažiavimo į fakulteto kiemą, jis vėl staipėsi nusimovęs kelnes.

Antrą kartą gavus pranešimą, gaudyti iškrypėlio apie 11 val. puolė pora patrulių ekipažų. Vyras buvo sulaikytas ir pristatytas į 3-ąjį policijos komisariatą.

Paaiškėjo, jog tai 42 metų nedirbantis vilnietis. Jis buvo blaivus. Pareigūnai teigia jo šeimine padėtimi nesidomėję. Vyriškis teistas už autorinių teisių pažeidimą, o 2008 metais baustas administracine tvarka už viešosios tvarkos pažeidimą. Tąsyk jis irgi demonstravo savo lytinius organus, nors sučiuptas tvirtino tik norėjęs atlikti gamtinius reikalus.

Šįkart policija nusprendė, vyrui iškelti baudžiamąją bylą. Jam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų.

Vilniaus kolegijos Ekonomikos fakulteto prieigos yra viena mėgstamiausių Vilniaus ekshibicionistų vietų (tokie iškrypėliai dažnai bastosi ir po Saulėtekio bei M. Romerio universiteto apylinkių miškelius) - greta yra didelis medžiais apaugęs skveras, o fakultete studijuoja daugiau nei tūkstantis merginų (iš viso čia mokosi 1500-1600 studentų, iš jų tik 18 proc. - vaikinai).

Kaip delfi.lt sakė Fakulteto dekanė Asta Pikelienė, čia ekshibicionistai lankosi labai dažnai. Praėjusį pavasarį vienas jų sugebėjo prasmukti į pastatą ir pasislėpti moterų tualete. Iš kabinos, kurioje buvo užsidaręs, jis išpuolė be kelnių, kai į tualetą užėjo studentė.

Pasak dekanės, fakultetui labai daug rūpesčiu kelia greta esantis skveras, kuriame nuolat girtaujama, renkasi narkomanai, šlaistosi iškrypėliai.


Šiame straipsnyje: ekshibicionistas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių