Vilniaus mero akcija su šarvuočiu – TV šou

Šarvuočiu savaitgalį nelegalioje vietoje pastatytą automobilį pervažiavęs Vilniaus meras taip norėjo ne tik priminti kelių taisykles, bet ir atkreipti pasaulio dėmesį į Lietuvos sostinę. Toks pasivažinėjimas buvo specialiai surežisuotas visame pasaulyje populiariai švedų televizijos laidai „99 dalykai, kuriuos turi padaryti prieš mirtį“, pranešė savivaldybė.

„Tikrai važiavau tanku ir šia akcija norėjome priminti žmonėms, kad negalima rodyti nepagarbos kitiems, ir taip pat pasauliui pademonstruoti lietuvių kūrybingumą, originalumą“, - sakė A.Zuokas.

Išskirtinius pasirodymus visame pasaulyje filmuojantys švedai tikino iš pradžių nepatikėję, kad meras tikrai tanku pervažiuos automobilį.

„Vilnius mums pasirodė draugiškas, modernus ir pilnas netikėtumų, toks yra ir šio miesto meras“, - sakė Švedijos TV laidų vedėjas Mackan Edlund.

Švedai Kyviškėse šoko parašiutu, Vilniuje filmavo Rotušę, Katedros aikštę, Pilies gatvę, Frank Zappa paminklą, Trijų kryžių kalną.

Laidą planuojama rodyti spalį.

 


Šiame straipsnyje: ZuokasšarvuotisTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

ss

ss portretas
fotomontazas!!!

Čia BTR-70

Čia BTR-70 portretas
Tikrai važiavau tanku ir šia akcija norėjome priminti žmonėms, kad negalima rodyti nepagarbos kitiems, ir taip pat pasauliui pademonstruoti lietuvių kūrybingumą, originalumą“, - sakė A.Zuokas.

mizantropas

mizantropas portretas
ar nepasireikš koks rimtas zuoko sveikatos sutrikimas?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių