Vilniaus gidams - kvalifikacijos kėlimo kursai

Vilniaus gidai kviečiami į kvalifikacijos kėlimo kursus, kurie vyks šių metų balandžio 19-29 dienomis.

Prieš prasidedant turistiniam sezonui pristatomos aktualiausios miesto ir turizmo naujienos, gidai kviečiami pakeliauti po istorinius-kultūrinius objektus.

Vilniaus turizmo informacijos centro organizuojamuose kursuose šiemet numatytos tokios temos: Neries pakrančių atgaivinimo, Vilniaus parkų ir skverų sutvarkymo planai, Lietuvos ekonomikos perspektyvos 2010 - 2011 m., Nacionalinė turizmo plėtros programa ir Lietuvos turizmo plėtros prioritetai, Kūrybiškumas ir inovacijos - konkurencingumo pagrindas, Kovo 11-oji Lietuvos istorijoje, Vilniaus miesto paveldosaugos specifika ir aktualijos, Turizmo plėtra Vilniaus mieste ir Vilniaus konferencinio turizmo pristatymas.

Pažintinėse ekskursijose gidai bus supažindinami su Tuskulėnų kolumbariumu, buvusios Jėzuitų noviciato pastatų istorija ir Valdovų rūmais, kur miesto gidams bus pristatyta parengimo dirbti muziejuje programa.

Gidai, mėgstantys aktyvų laisvalaikį, bus pakviesti dalyvauti žygyje su šiaurietiško vaikščiojimo lazdomis. Užsienyje jau daugelį metų populiari sveikatingumo, turizmo pramoga tampa vis labiau žinoma ir Lietuvoje.

Kaip ir kasmet, kursų metu gidai kviečiami ne tik pažinti miestą, pagilinti žinias, bet ir rodyti savo iniciatyvas, išreikšti nuomonę miestui svarbiais klausimais.

Norintys lankyti kursus kviečiami registruotis iš anksto el. paštu vilma.daubariene@vilnius.lt arba telefonu 212 25 95 iki balandžio 15 d. Išsami informacija apie kursus skelbiama svetainėje www.vilnius-tourism.lt (skiltis Kursai).


Šiame straipsnyje: gidaikursai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių