„Vilniaus diena“ sausį kvies vilniečius į miesto muziejus

Dienraštis „Vilniaus diena“ sausį skelbia muziejų mėnesiu. Visą mėnesį laikraštis ypatingą dėmesį skirs Vilniaus muziejams, o su savaitgalio numeriais bus galima nemokamai aplankyti populiariausius miesto muziejus ir galerijas.

Akcijoje dalyvauja Nacionalinė dailės galerija, Šiuolaikinis meno centras, Taikomosios dailės muziejus ir Vilniaus paveikslų galerija. Dienraščio skaitytojai galės nemokamai apžiūrėti naują parodą apie 7-8 dešimtmečio Baltijos šalių dizainą „Modernizacija“ Nacionalinėje dailės galerijoje. Šiuolaikinio meno centre be kitų parodų lankytojus kvies pirmoji Lietuvoje Indijos šiuolaikinio meno paroda, o Taikomosios dailės muziejuje tęsiasi septintojo dešimtmečio mados paroda „Nuo mini iki maksi“ iš Aleksandro Vasiljevo kolekcijos.

Nemokamas įėjimas galios tik su to savaitgalio „Vilniaus dienos“ numeriu į šiuos muziejus: sausio 7 ir 8 d. į Nacionalinę dailės galeriją (Konstitucijos pr. 22); sausio 14 ir 15 d. į Šiuolaikinį meno centrą (Vokiečių g. 2); sausio 21 ir 22 d. į Taikomosios dailės muziejų (Arsenalo g. 3A); sausio 28 ir 29 d. į Vilniaus paveikslų galeriją (Didžioji g. 4).


Šiame straipsnyje: vilniaus diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
Ar tai bus absoliučiai nemokamai ir visą mėnesį?

Terorizmas

Terorizmas portretas
Neliko kultūros paveldo. Perėjūnai sugadino Senamiestį. Strazdelio-Bokšto gatvėse buvo dviaukščiai monumentiniai pastatai ir jie turėjo būti tvarkomi, kaip bažnyčios, neišgriaunant sienų. Kažkas vaikščioja naktimis ir viską ardo. Tai ne gyvenamoji aplinka, o istorinė panorama.

d

d portretas
nemokamai savaitgaliais su to savaitgalio Vilniaus diena: sausio 7-8 NDG, 14-15 SMC, 21-22 Arsenalas ir 28-29 Paveikslu galerija.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių