„Vilniaus diena“: jūs ateikite – mes išklausysime

Vis daugiau sostinės gyventojų dieną pradeda su "Vilniaus diena". Šiuo metu vykdoma "Vilniaus dienos" prenumeratos akcija sulaukė ypatingo vilniečių dėmesio. "Prenumeratos rezultatai pralenkė pačias geriausias mūsų prognozes. Žmonės skuba pasinaudoti akcija – užsisakyti "Vilniaus dieną" ir gauti vertingų dovanų, – kalbėjo Platinimo skyriaus vadovė Rasa Adomaitytė. – Todėl nuo šiol visi, kurie nespėjo darbo dienomis užsukti į mūsų redakciją, esančią Labdarių g. 8, yra laukiami ir šeštadieniais iki vidurdienio."

Dienraštis pasiryžęs išklausyti kiekvieną vilnietį ir būti kuo arčiau žmogaus.

Sekmadienį apsipirkę Gedimino prospekte šurmuliuojančiame ūkininkų turgelyje miestiečiai kviečiami užsukti į Odminių skvere įsikūrusią "Vilniaus dienos" palapinę, kur dienraščio darbuotojai rengs socialinę akciją-apklausą "Vilniečių džiaugsmai ir godos".

Nuo 10 iki 14 val. miestelėnai, bendraudami su žurnalistais, turės progą išsakyti savo asmenines problemas ar pasidalyti pastebėjimais apie miesto gyvenimą. Kiekvieno nuomonė bus išklausyta – būtent "Vilniaus dienos" atvirumą kiekvienam žmogui skaitytojai vertina bene labiausiai.

Vilniečiai, dienraštį prenumeruojantys nuo pirmosios dienos, džiaugiasi, kad jame randa žinių apie miestą nuo politikų priimamų sprendimų iki paprasto miestiečio gyvenimo realijų. Skaitytojai pabrėžia, kad "Vilniaus diena" ne tik perteikia kasdienį sostinės pulsą, bet yra objektyvios, nešališkos ir patikimos žiniasklaidos pavyzdys, kai faktai atskiriami nuo nuomonių.

Kad į skaitytojų lūkesčius būtų įsiklausoma dar atidžiau, dienraštis rengia akciją ir laukia visų, turinčių kuo pasidalyti, galinčių pamokyti, jei reikia, pakritikuoti ar pasidžiaugti.

Dienraštis "Vilniaus diena" visada pabrėžia savo rūpestį Vilniaus miestu ir jo gyventojais. Dienraštis jau ne pirmus metus vykdo vilniečių aktyviai palaikomą socialinį projektą, skirtą padėti globos namuose augantiems vaikams.

Vilniečiai ir miesto svečiai dienraštį "Vilniaus diena" gali skaityti ir nemokamai – tereikia jį pasiimti iš specialių dėžių, esančių visame mieste. Tačiau tie, kurie pasiėmę laikraštį nepamiršta įmesti vieno lito, paremia organizaciją "Gelbėkit vaikus", kuri rūpinasi vaikų gerove visame pasaulyje.


Šiame straipsnyje: vilniaus diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių