„Vilniaus degtinė“ - ir sidabrinė, ir auksinė

Skaniausia degtinė ta, kuri kvepia liepžiedžiais, medumi ir vyšniomis. Taip buvo nuspręsta „Metų gaminio" degustaciniame konkurse - jame „Vilniaus degtinės" gaminiai laimėjo du aukso ir vieną sidabro medalį.

Šiemet aukščiausių įvertinimų sulaukė naujausi „Vilniaus degtinės" gaminiai: balzamas „Lumberjack" bei „Bajorų" degtinė, pagardinta liepžiedžiais ir medumi. Sidabrinis medalis bendrovei įteiktas už „Sobieski" degtinę su vyšniomis.

 „Smagu ir vėl iš gamybos ekspertų sulaukti komplimentų bei puikaus mūsų gaminamos produkcijos įvertinimo. Praėjusiais metais mūsų degtinė „Sobieski Superior" ir balzamas „Karvedys" laimėjo aukso medalius, šiemet vėl nuskynėme du aukščiausius apdovanojimus. Stabilumas rodo mūsų meistriškumą", - sakė „Vilniaus degtinės" komercijos ir marketingo direktorius Laurynas Miškinis.

Jis teigė, kad sukurti originalius produktus užėmė itin daug laiko ir kruopštaus darbo. „ „Vilniaus degtinė" ir toliau laikysis savo strategijos kurti autentiškus produktus, naudoti tik lietuvišką spiritą. Specialistų ir vartotojų įvertinimai rodo, kad bendrovė žengia teisingu keliu", - sakė L. Miškinis.

Nepaisant aukšto įvertinimo, kitąmet „Vilniaus degtinė" numato gerokai sumažinti alkoholinių gėrimų gamybą, mat net prieš šventes lietuviai šiemet degtinės perka 20 procentų mažiau, nei pernai.

„Metų gaminio" konkursą Lietuvos pramonininkų konfederacija rengia jau 12-ą kartą.


Šiame straipsnyje: Degtinėauksas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių