Iš Vilniaus dažniau skraidins į Londoną, Dubliną ir Romą

Oro bendrovė "airBaltic" nuo liepos pradžios didina skrydžių skaičių iš Vilniaus į Londoną, Dubliną ir Romą.

"Skrydžiai tarp Vilniaus ir Airijos bei Didžiosios Britanijos aktualiausi tarp emigravusiųjų - šiais reisais skrendantys lėktuvai visuomet būna daugiausiai užpildyti. Prasidedant atostogų laikui, tikimės sulaukti dar intensyvesnio keliaujančiųjų srauto, - pranešime spaudai cituojamas  "airBaltic" viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda. - O Roma jau ilgą laiką išlieka viena populiariausių krypčių tarp lietuvaičių, savarankiškai vykstančių į užsienį atostogoms. Taip pat tikimės, kad papildomi reisai padidins ir atvykstančiųjų į Lietuvą airių, britų ir italų turistų skaičių, jei mūsų turizmu besirūpinančios institucijos įdės daugiau pastangų į Lietuvos vardo žinomumo didinimą ir turizmo skatinimą".

Iš Vilniaus į Londoną "airBaltic" pridės vieną papildomą reisą nuo liepos 3 d. - šeštadieniais anksti ryte. Į Getviko oro uostą vasarą oro bendrovė skraidys 5 kartus per savaitę - pirmadieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir du kartus šeštadieniais.

Į Dubliną "airBaltic" prie dabar vykdomų 4 reisų tuo pačiu laikotarpiu pasiūlys papildomus skrydžius šeštadieniais, iš Dublino į Vilnių - sekmadieniais. Į vieną iš dešimties judriausių Europoje Dublino oro uostą "airBaltic" skraidys penkis kartus per savaitę - pirmadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais.

Į Italijos sostinę nuo liepos 1 dienos oro bendrovė vykdys papildomus skrydžius ketvirtadieniais. "airBaltic" į Romą skraidys keturis kartus per savaitę - pirmadieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Lėktuvas "Boeing 737-500" į Italiją keleivius nuskraidina per 2 val. 50 minučių.

Bilietai į Londoną kainuoja nuo 90 litų, į Dubliną - nuo 107 litų į vieną pusę perkant internetu, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius. Skrydžiai vykdomi lėktuvu "Boeing 737", kelionė į šiuos miestus trunka apie 3 valandas.

Išsamų "airBaltic" skrydžių tvarkaraštį galima rasti internete adresu www.airbaltic.com. Tinklalapyje taip pat galima užsisakyti 20 proc. pigiau kainuojančių kelionių komplektų (bendrų skrydžio bilietų ir viešbučių pasiūlymų) bei rasti kitų kelionių produktų ir paslaugų.

Išankstiniais duomenimis 2009 metais "airBaltic" uždirbo 20 mln. eurų (apie 69 mln. litų) pelno ir skraidino 2,75 mln. keleivių - 6 proc. daugiau nei užpernai.


Šiame straipsnyje: airBalticskrydžiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių