Vilniaus apskrityje sumušti keturi jaunuoliai

Savaitgalį Vilniuje ir  miesto rajone medikų pagalbos prireikė keturiems vaikinams. Trys iš jų - nepilnamečiai.

Sekmadienio vakarą į Vilniaus ligoninę dėl nugaros skausmų kreipėsi sumuštas keturiolikmetis. Anot paauglio, tą pačią dieną Karoliniškių mikrorajone jį sumušė iš matymo pažįstami asmenys.

Sekmadienio naktį į Trakų ligoninę iš Lentvario buvo pristatytas dešimties metų berniukas. Jam sumuštas veidas, diagnozuotas galvos smegenų sukrėtimas. Įtariama, kad paauglį sumušė neblaivus tėvas. 38-erių vyriškis uždarytas uždarytas į areštinę. Jo kraujyje rasta 0,52 promilės alkoholio.

Dar vienas nepilnametis į Vilniaus ligoninę kreipėsi pagalbos šeštadienį. Šešiolikmečio veidas buvo smarkiai sumuštas, nosis - lūžusi. Vaikinas pasakojo, kad penktadienio (lapkričio 28 d.) vakarą, apie 23 val., Vilniuje, Saltoniškių gatvėje, jį sumušė nepažįstami.

Šeštadienį apie 17 val. 30 min., į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus rajono, Vaidotų kaimo, Statybininkų gatvės, pristatytas sužeistas 27-erių metų vaikinas. Jam aštriu daiktu sužalotas pilvas.

Policija tiria visų įvykių aplinkybes. Iš viso per tris savaitgalio dienas padaugėjo nuo smurtaujančių asmenų nukentėjusių žmonių – Vilniuje užregistruota 15 tokių atvejų, dar Vilniaus apskrityje – 6.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių