Vietoj striptizo - apsaugininkų smūgiai

Naktiniame striptizo klube „Venera“ apsilankęs kaunietis tvirtina buvęs sumuštas ten dirbusių apsaugos darbuotojų. Policija aiškinasi, ar šie nukentėjusiojo mesti kaltinimai apsaugininkams yra pagrįsti ir neišgalvoti.

Į policiją kreipęsis 41 metų amžiaus kaunietis tvirtino pirmadienį paryčiais, apie 4 val., buvęs sumuštas Savanorių prospekto pradžioje įsikūrusiame naktiniame klube „Venera“. Savo pareiškime policijai striptizo mėgėjas teigė, esą jį sumušė apsaugininkai. Nukentėjusiajam sužalotas veidas ir ranka.

Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo. Baudžiamasis kodeksas už tai numato areštą, viešuosius darbus ar net laisvės atėmimą iki vienerių metų.

Tąnakt klube dirbę apsaugos bendrovės „Trikampis žiedas“ darbuotojai savo kaltę neigia. Anot jų, klubo lankytojas pats savo įžūliu elgesiu provokavo konfliktą. Aršiai nusiteikusį ir triukšmą kėlusį klientą apsaugininkai iš pradžių mėgino nuraminti, tačiau nepavykus to padaryti, vyras buvo paprašytas palikti klubo patalpas.

Galiausiai įtūžęs kaunietis bandė suduoti vienam iš apsaugininkų į veidą. Panaudojant jėgą, jis buvo išvestas laukan. Apsaugos darbuotojų teigimų, jis sėdo į taksi automobilį ir nuvažiavo savo keliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių