Viešbutyje mirė buvusio „Patrulio“ M. Aleksandravičiaus draugė

Balandžio 3-iosios naktį Vilniuje, Vytenio gatvėje esančiame viešbutyje „Grata“ su moterimi nakvojęs buvęs grupės „Patruliai“ narys Milgedas Aleksandravičius pateko į itin nemalonią situaciją - draugė paryčiais mirė viešbučio kambaryje, praneša portalas delfi.lt.

Policijai apie nelaimę pranešta apie 4.20 val. Smurto žymių ant 43 metų Svetlanos kūno pareigūnai neaptiko. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Portalas 15 min primena, kad Milgedas Aleksandravičius (gim. 1976 m.) - buvęs grupės „Patruliai“ dainininkas, anksčiau iš tiesų dirbęs policijoje, o pastaruoju metu priklausantis ansambliui „Baika“. 2012 m. kovo 15 d. Vilniaus apygardos teismas M. Aleksandravičių pripažino kaltu baudžiamojoje byloje dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams ir skyrė jam 8 mėnesių laisvės atėmimo bausmę.

Nuosprendžiu M. Aleksandravičiui suteiktas recidyvisto vardas: vyras nusikalto neatlikęs ankstesniu nuosprendžiu skirtos bausmės.

Apkaltinamasis Vilniaus apygardos teismo nuosprendis įsiteisėjo iškart, tačiau jo vykdymas buvo atidėtas dvejiems metams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
nu jo priezastys bus jauciu idomios

fsdasdasdh

fsdasdasdh portretas
prisigere kvaisalu ir nudvese

klp.

klp. portretas
Zatrahal mirtinai!
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių