Viešbučių tinklas „Europa Group Hotels“ turi naują direktorių

Pastaruoju metu Lietuvos įmonėse netrūksta aukščiausio lygio vadovų rokiruočių. Ne išimtis ir lietuviško kapitalo bendrovė „Europa Group“, pranešusi, kad nuo vasario 1 dienos direktoriaus pareigas pradėjo eiti Romualdas Barauskas.

„Europa Royale“ bei „Europa City“ ženklų viešbučius valdančios įmonės naujasis direktorius R.Barauskas pareigose pakeitė Andrių Staniukėną.

Toks sprendimas buvo priimtas abipusiu bendrovės akcininkų ir A.Staniukėno susitarimu. Naujasis viešbučių tinklo vadovas penkerius metus dirbo direktoriaus pavaduotoju.

Pasak pono Romualdo Barausko, įvykus pasikeitimams įmonės administracijoje bus siekiama ir toliau optimizuoti viešbučių tinklo veiklą tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje, tęsti ir vykdyti plėtros planus Balkanuose, gerinti aptarnavimą.

„Atėjus ekonomikos sunkmečiui, daugiau laiko ir išteklių skiriame rinkodarai ir klientų pritraukimui, o darbuotojus mokome priimti sprendimus aukščiausiame lygyje“, - sako „Europa Group Hotels“ direktorius.

Atsižvelgiant į ekonominę situaciją ir išaugus mokesčiams, apgyvendinimo paslaugų tinklas pakoregavo prioritetus ir daugiau dėmesio skiria viešbučių valdymo šakai.

„Viešbučių investuotojai, svarstydami, kaip toliau išlaikyti turimą nekilnojamąjį turtą, pamažu pereina prie Vakarų pasaulyje priimtų standartų, kada viešbučiui valdyti pasirenka patyrusį partnerį – t.y. viešbučio operatorių“, - teigia p. R.Barauskas.

Vadovo teigimu, jau net septyni pastatų savininkai, nusprendę vystyti viešbučių veiklą, savo partneriu pasirinko „Europa Group Hotels“ ir taip sutaupė milijonus litų lėšų, kurios turėjo būti skirtos viešbučio savireklamai, įrangos, baldų ir kitos technikos įsigijimui.

„Viešbučių veiklą plėtoti yra lengviau valdant jų grandinę, pasitvirtinus bendrą rinkodarą bei taikant praktikoje patikrintus ir pasiteisinusius sprendimus. Taip sutaupoma ne tik pinigų, bet ir laiko, kas yra labai svarbu esant ekonomikos augimo lėtėjimui arba recesijai“, - tvirtina „Europa Group Hotels“ tinklo direktorius R.Barauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių