Vidas Petkevičius kviečia pakeliauti su muzika

Aktorius ir muzikantas Vidas Petkevičius šiandien pristatys savo ilgai brandintą, tačiau šiuolaikišką albumą „Keleivis". Pristatymo metu skambės S. Nėries, V. Mykolaičio-Putino, A. Baltakio eilės.

Koncertas vyks šiandien 18 val. Vilniaus Mokytojų namų svetainėje.

Atlikėją nuo pat vaikystės lydėjo muzika. Nors pasirinko aktoriaus profesiją, pomėgio dainuoti nepamiršo – dalyvavo įvairiuose muzikiniuose projektuose („Ugnies medžioklė su varovais", „Meilė ir mirtis Veronoje", „Iššūkis žvaigždėms" ir kt.), išleido kompaktinę plokštelę. Šiuo metu Vidą Petkevičių galime išvysti naujame lietuvių televizijos seriale „Broliai" ir Jaunimo teatro spektakliuose.

Kaip ir kompaktinėje plokštelėje, Vilniaus mokytojų namų lankytojai išgirs gerai pažįstamas eiles iš S. Nėries, V. Mykolaičio-Putino, A. Baltakio kūrinių, pasimėgaus meistriškomis aranžuotėmis ir teatrališku Vido Petkevičiaus vokalu.

idui pritars vieni geriausių Lietuvos gitaros meistrų - Romas Reinys ir Martynas Kuliavas, taip pat didelis būrys puikiai žinomų atlikėjų - dainininkės Rasa Kaušiūtė, Eva, „Lietuvos dainų dešimtuko" nugalėtoja Aistė Petkevičiūtė ir grupė „Čia gimę", respublikiniame dainuojamosios poezijos konkurse užėmę pirmą vietą. Pasak paties atlikėjo, tai bus pirmas toks muzikinis pasirodymas jo gyvenime, išsiskiriantis iš kitų savo akustinių skambesiu ir itin margu bei profesionaliu kolektyvu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių