V.Grubliauskas: „Viešojo transporto reforma – sėkminga“

Uostamiesčio merui Vytautui Grubliauskui taip patiko viešojo transporto reforma, kad jis pats į darbą iš namų Melnragėje pradėjo važinėti miesto autobusais.

„Gal dar anksti daryti apibendrinimus, ar viešojo transporto sistemos reforma buvo sėkminga, tačiau ji tikrai pavyko geriau nei Vilniuje. Be to, gal nuo kitų metų net atpigs kelionė autobusais“, - džiaugėsi miesto vadovas.

Jis pabrėžė, jog šios reformos siekis yra tas, kad kuo daugiau žmonių naudotųsi viršuoju transportu. Meras klaipėdiečiams pats ėmė rodyti pavyzdį – jau kelias dienas į darbą važiuoja miesto autobusais.

Viešojo transporto reforma Klaipėdoje sukėlė kai kurių vežėjų ir gyventojų pyktį, tačiau V.Grubliauskas problemų dėl to neįžvelgė. „Parodykite man nors vieną reformą, kuri visiems būtų patikusi. Natūralu, kad prie tokio masto reformos, kokia vyksta dabar, neįmanoma prisitaikyti per vieną dieną, tačiau tikiu, kad ji pasiteisins. „Mikriukų“ mieste tikrai buvo per daug“, - nuomonę reiškė uostamiesčio meras.

Jis patikino, jog „Klaipėdos keleivinio transporto“ ir savivaldybės Transporto skyriaus darbuotojai atidžiai stebi keleivių srautus ir atsižvelgiant į juos, maršrutai, grafikai gali būti operatyviai koreguojami.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

jkp

jkp portretas
nesamone padare visiska - mar6rutinio reikia laukti kol susali ir sulyji. nenoriu tu brukamu autobusu- jus neapsaugote nuo bomzu, chuliganu, vagiu. tikejotes pasigirti pries rinkimus ir pasireklamuoti , todel padsarete meskos paslauga miestieciams net ju neatsiklause- kaip ir su centro kiemu apmokestinimu. mirsta klaipeda ir jus tai skubinate.

o Jelena

o Jelena portretas
gal atsisake personalinio valdisko VOLVO ir Kaziuka isleido i pensija, ar Kaziukas tebevezioja Jelena ????

perfekt

perfekt portretas
Įsivaizduojate "Uostamiesčio merui Vytautui Grubliauskui taip patiko viešojo transporto reforma, kad jis pats į darbą iš namų Melnragėje pradėjo važinėti miesto autobusais." Įdomu kodėl jis ik reformos nevažiavo autobusais ar maršrutiniais? Nejaugi iš / į Melnragę nevažiavo jokie autobusai ar maršrutiniai?
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių