Verslininkas už ES lėšas įsigijo butą Vilniaus centre

Skandalingai pagarsėjęs uostamiesčio verslininkas, buvęs Latvijos garbės konsulas Prancičkus Jurgutis iš Europos Sąjungos (ES) ir Lietuvos biudžeto lėšų įsigijo daugiau kaip 2,4 mln. litų kainavusį būstą Vilniaus centre.

Pasisavinti milijonines sumas P. Jurgučiui galimai padėjo smurtu prieš moterį išgarsėjęs buvęs Šilalės rajono meras, šiuo metu einantis savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas Valdemaras Jasevičius. Jis taip pat yra Liberalų ir centro sąjungos Šilalės skyriaus pirmininkas.

Tai penktadienį paaiškėjo Vilniaus apygardos teisme, kuris pradėjo nagrinėti baudžiamąją bylą dėl daugiau nei 4,5 mln. Lt pasisavinimo piktnaudžiaujant tarnybine padėtimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liutauras

Liutauras portretas
Vagys.

Hermann Von Van Rumpuy

Hermann Von Van Rumpuy portretas
- Gerai investavo, va tokiems mes ir duodame tuščius Jivrasojūzo pinigus. Ar man galia pinigų Jums mieli lietuviai,- vai visai negaila, mes jų prispausdiname ir duodame kaip paskolas įvairioms šalims. Aišku autorius ne tas kur parašytas laukelyje "vardas", neapsigaukite, nepagalvokite kad vienas didžiausių nusikaltėlių Europos žemyne ims ir rašys apie savo ketinius tiesą. Pasvajokite iki taip bus. Gero humoro skaitant!

nesuprantu

nesuprantu portretas
Niekaip nesuprantu - tai verslininkas ar vagis? Jei verslininkas - tai vogti ES pinigus yra verslas? O jeigu vagis - tai prie ko čia verslininkas?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių