Per Velykas Klaipėdoje – smurto šeimose proveržis

Užuot ramiai ir santūriai šventę Velykas, klaipėdiečiai smurtavo prieš savo moteris – per parą Klaipėdoje užregistruoti net šeši smurto šeimoje atvejai.

Pareigūnai net neprisimena, ar kada Klaipėdoje per parą buvo užfiksuotas toks smurto proveržis.

Per parą Klaipėdos policijoje užregistruota dešimt pranešimų apie įvairius nusikaltimus, šeši iš jų – dėl smurto artimoje aplinkoje.

Beveik visi smurtautojai laiką šiuo metu leidžia areštinėje, nes yra sulaikyti dviem paroms.

Šeštadienį namuose Ąžuolų gatvėje girtavęs 1958 metais gimęs vyras susipyko su žmona ir grasino ją nužudyti, uždusinti, naudojo psichologinį smurtą. 1962 metais gimusi moteris į pagalbą išsikvietė patrulius, o šie smurtautoją sulaikė ir uždarė į areštinę.

Pirmąją Velykų dieną apie 20.30 val. namuose Sausio 15-osios gatvėje tarp sugyventinių kilo konfliktas. Jo metu 1979 metais gimęs Tomas sumušė savo sugyventinę Gitą, gimusią 1976 metais. Ši iškvietė pareigūnus, tačiau iki jiems atvykstant narsuolis Tomas pabėgo. Jis ieškomas apklausai.

Šeštadienį apie 23 val. Raganių gatvėje 1986 metais gimęs Žygimantas, įtariama, sumušė ketveriais metais jaunesnę gyvenimo draugę. Vyras buvo atvežtas į policijos komisariatą. Jam nustatytas 1,1 promilės girtumas. Jis apklaustas, nesulaikytas.

Smurtas šeimose uostamiestyje tęsėsi ir po vidurnakčio – naktį iš sekmadienio į pirmadienį.

Įgulos gatvėje apie 1 val. namuose 1967 metais gimęs Rolandas sumušė sugyventinę Ritą, gimusią 1960 metais. Sugyventinį atvykę pareigūnai išsivežė. Komisariate jam nustatytas 1,61 promilės girtumas. Smurtautojas uždarytas į areštinę.

Nuo vyro kumščių naktį iš sekmadienio į pirmadienį nukentėjo 1973 metais gimusi Renata. Ją bute Minijos gatvėje sumušė dvejais metais vyresnis sutuoktinis Valdas. Jis uždarytas į areštinę.

Prieš savo 29 metų žmoną Gintarė naktį smurtavo ir 1976 metais gimęs Evaldas. Jis iš namų Naikupės gatvėje išvežtas ir uždarytas į areštinę.

Dėl visų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sima

Sima portretas
Nieko nuostabaus, 4 dienas gėrimo gali nevieną durniumi padaryti.

drasiuju keliai

drasiuju keliai portretas
smurtautoju gynybos argumentas: ne zmogu spardziau, o pedofile. ir irodyk,kad ne taip jei gudrus.

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
smurtaujančiam ir agresyviam vyrui 1.6 promilės tai ne gėrimo pasekmė, o vyrų ir sutuoktinių pagarbos Moteriai nebuvimas, su kuriomis jie gyvena ir, kurios jiems gimdo ir augina vaikus...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių