VDU studentai teps ilgiausią sumuštinį

Kitą trečiadienį, 18 val., Tarptautinės studentų dienos minėjimo proga, Vytauto Didžiojo universiteto „Taikos" bendrabučio gyventojai bandys siekti Lietuvos rekordo „Ilgiausias Lietuvos studentų sumuštinio junginys".

„Skatindami bendruomeniškumą, mes rengiame akciją, kurios metu vieningai tepsime ilgiausią sumuštinį, bandydami paneigti plačiai žinomą frazę, kad nėra to blogo, ko nesuvalgytų studentas. Atkreipdami dėmesį į tai, kad sumuštinio mityba yra neatsiejama kiekvieno studento gyvenimo dalis", - kalbėjo viena iš renginio organizatorių, „Taikos" bendrabučio pirmininkė, Roberta Martinkutė.

Ir ko tik neprisigalvoji būdamas jaunas ir kvailas, ši liaudies išmintis nė kiek nepaseno ir tiksliausiai atspindi šiuolaikinio studento gyvenimą. Kur daugiau galima pajausti jo teikiamus malonumus nei bendrabutyje, kuriame gimsta įvairiausios idėjos. Šia akcija organizatoriai nori ne tik pademonstruoti savo studentiškus kulinarinius sugebėjimus, bet ir parodyti, jog ir studentai gali siekti rekordo.

Renginys numatomas dviejų dalių. Pirmojoje bus siekiama užfiksuoti rekordą, o antroje sumuštiniu bus vaišinami svečiai, studentai bei vyks didžiausio skrandžio varžybos. Varžybų metu studentai turės galimybę pasivaržyti dėl daugiausiai, o vėliau ir greičiausiai suvalgančiojo vardo.

Kelerius metus VDU „Taikos" bendrabučio studentai sėkmingai mini Tarptautinę studentų dieną. Plačiai žinoma jau tradicija tapusi langų įžiebimo akcija, kurios metu bendrabučio languose įsižiebdavo studentišką gyvenimą atspindintys žodžiai, šiais metais dėl renovuojamų patalpų bus pakeista į rekordo siekimą.


Šiame straipsnyje: ilgiausias sumuštinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių