Vasaros karštį jaunimas malšino vandens karu

Šeštadienio popietę sostinės Vingio parke sausų žmonių beveik neliko. Visi, norintys atsigaivinti, galėjo įsijungti į linksmą vandens karą.

Nors šeštadienio popietę danguje nebuvo nė debesėlio, jau Vingio parko prieigose atėję į Vingio parką žmonės pradėjo sutikti nuo galvos iki kojų kiaurai permirkusius vaikus ir jaunuolius. Tačiau nei vienas nebuvo piktas - visi džiaugėsi linksma vasaros atrakcija.

Šią akciją sugalvojo ir socialiniame tinkle "Facebook" paskelbė vilnietis Bartas, kuris su draugais šiemet taip pat suorganizavo pagalvių ir sniego mūšius. Dėl kurių vaikinui netgi teko konfliktuoti su Savivaldybės pareigūnais dėl negauto leidimo renginiui.

"Kad jau pradėjome organizuoti mūšius, tai vasarą pats tinkamiausias - vandens mūšis", - šypsojosi Bartas, trumpam pasitraukęs iš mūšio lauko. Šįkart leidimo jis taip pat neprašė. "Neprašiau, net jei kažkas ir kibtų, nežinau, ką man galėtų pripaišyti. Bet ir labai reklamuotis nesinori, gal kažkam nepatiks, kiek vandens netinkamai išnaudojome", - ironiškai šyptelėjo jis.

Bent tie, kuriems teko patiems pamatyti šią akciją, ant jaunuolių tikrai nepyko, nei už švaistomą vadenį, nei lašui kitam vandens patekus ant neplanavusių dalyvauti tokiame žaidime. Tris mažas dukreles į parką atsivedęs tėtis tik paragino jas veikti vieningai ir nepalikti vyresniųjų apsuptyje mažiausiosios mergaitės, ir pats įsitaisęs atokiau juokdamasis stebėjo vandens mūšį.

Akcijos organizatorius prasitarė, kad kiti entuziastai tokią pat akciją organizuoja birželio 18-ą dieną Sereikiškių parke. Lieka tik tikėtis gero oro. "Ten vandenį bus galima imti tiesiog iš Vilnelės, todėl jokių problemų tikrai neturėtų būti", - svarstė jis.


Šiame straipsnyje: vandens karassniego mūšis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių