A. Valinsko išskirtinis interviu - mokyklos radijui

Vilniaus Baltupių vidurinės mokyklos gimtadienio proga Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas  davė išskirtinis interviu mokyklos „Baltupių radijui“. Seimo vadovas neslėpė jaučiantis nostalgiją mokyklai, kurioje pats mokėsi.

1984 metais aukso medaliu baigęs tuometinę Vilniaus 12-ąją vidurinę mokyklą baltupiečiams viešint Seime, Arūnas Valinskas davė išskirtinį interviu „Baltupių radijui“, kuriame dėkojo Baltupiams, mokyklai, kur prabėgo nuostabus vaikystės ir paauglystės laikas, į kurį Arūnas Valinskas norėtų sugrįžti.

„Visiems Baltupiams norėčiau padėkoti, ir tiems, kurie palaikė, ir tiems, kurie ne. Padėkoti ne už rinkimų rezultataus, o tiesiog kaip savo, na – ne gimtajam rajonui, nes jis dar nebuvo pradėtas statyti, kai aš gimiau, bet tai buvo aplinka, tai buvo kiemas, kuriame aš užaugau. Tai buvo gatvė, per kurią aš mindavau į mokyklą...“ – Sakė Arūnas Valinskas.

„Baltupiai yra dalis to laiko, kurio aš negalėčiau ir nenorėčiau išbraukti iš savo gyvenimo“, - sakė dabartinis Seimo pirmininkas.

A.Valinskas interviu prisipažino, buvęs gerai besimokantis, bet pašėlęs moksleivis.

Anot jo, geriausia dovana mokyklai yra tai, kad jis pagaliau iš mokyklos išėjo: „manau, kad ligšiol mokytojai turėtų man būti dėkingi, kad nesėdžiu mokykloje kelerius metus iš eilės“ – interviu „Baltupių radijui“ juokavo A. Valinskas.


Šiame straipsnyje: valinskas,baltupiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių