Vaikų namų auklėtiniams išaušo įdomi diena

Apie šimtas Kauno vaikų globos namų auklėtinių šeštadienį nenuobodžiavo: pasimokę šokių bei rankdarbių, globotiniai klausėsi koncerto miesto klube.

„Mūsų tikslas, kad vaikų globos namų auklėtiniai gautų ne tik finansinę paramą, bet ir dalyvautų įvairioje veikloje“, – skelbė projekto organizatoriai.

Šeštadienį vaikai kelias valandas vienoje miesto mokyklų buvo užimami įvairia veikla: mokomi šokių, muzikos, rankdarbių. Po to nuvežti į klubą „Combo“, kur klausėsi muzikos atlikėjų. Be materialaus atlygio beveik trijų valandų koncertą vaikams dovanojo Donatas Baumila, Skaistė ir Vaidas, Martynas Beinaris, Kauno studentiškasis choras, „Naujos pupytės“.

Projekto iniciatorė Rūta Statkevičiūtė pasakojo, kad į koncertą pakviesti trijų Kaune esančių vaikų globos namų auklėtiniai, iš viso – daugiau kaip šimtas. Rėmėjų pastangomis vaikai atskiru transportu nuvežti į renginį ir atgal.

Klausytis koncerto galėjo kas tik panorėjęs, tik prieš tai reikėjo įsigyti bilietą, kuris perkant internetu kainavo 14 litų. Už bilietus surinktas lėšas pažadėta skirti globotinių norams išpildyti: kas pageidavo bilieto į kiną, kas trūkstamo daikto.

Labdaros renginį suorganizavo Ritos Garbaravičienės vaikų labdaros ir paramos fondas bei laisvalaikio ir sporto renginių organizatorius „LET‘S GO“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių