Vagys Kaziuko mugės neaplenkė

Nors penktadienį - sekmadienį Vilniuje veikusios Kaziuko mugės teritorijoje budėjo sustiprintos policijos pajėgos, nemalonių incidentų išvengti nepavyko. Per tris dienas užregistruota 10 pažeidimų ir nusikaltimų - daugiausia vagysčių.

Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, pirmasis nusikaltimas, vagystė, buvo užregistruotas vos tik mugei įsisiūbavus, penktadienį, 12.48 val. Policijai paskambinusi moteris teigė buvusi apvogta.

Tą pačią dieną, 15.29 val. patruliai mugės teritorijoje sulaikė besisukiojantį 29 metų M.G. Vyras buvo apsvaigęs nuo narkotikų.

16.26 val. į policiją kreipėsi sumuštas vyriškis. Jis aiškino, jog taip su juo pasielgė vienas prekybininkų.

16.38 val. sostinės Nusikaltimų tyrimo valdybos Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai sulaikė du vyriškius - Ž. Š. ir J. G., kurie ką tik pavogė mobiliojo ryšio telefoną iš R.N.

Šeštadienį pirmojo pranešimo policijos pareigūnai sulaukė praėjus tik dviem minutėm po vidurnakčio. Skambinę žmonės skundėsi, jog du vaikinai bando nuversti prekybininkų palapinę. Netoliese buvę pareigūnai, iškart nuvyko į įvykio vietą ir sulaikė du įtariamuosius - 23 metų A.M. ir 19-ametį J.B.

Šeštadienio rytą pranešimo apie Vilniuje, Kaziuko mugėje įvykdyta nusikaltimą sulaukė ir Kauno miesto Santakos policijos komisariato budėtojai. Į policiją atėjusi 51 metų V.P. pareiškė, kad penktadienį sostinėje iš jos pavogta rankinė su pinigais ir dokumentais. Turtinę žalą kaunietė įvertino 500 litų.

Šeštadienį užregistruotos ir dar dvi vagystės - 12 val. Gedimino prospekte iš moters rankinės buvo pavogta piniginė su pinigais ir dokumentais. 14.30 val. piniginė su pinigais ir dokumentais buvo ištraukta ir iš vyriškio kišenės Didžiojoje gatvėje.

11.15 val. Gedimino prospekte sulaikyta mobilųjį telefoną pavogusi 50 metų Z.J.

Paskutinis pranešimas apie Kaziuko mugėje padarytą nusikalstamą veiką gautas sekmadienį. Rotušės aikštėje prekiavusi moteris teigė, kad tarp 17 val. ir 17.30 val. neaiškiomis aplinkybėmis dingo jos rankinė su pinigais, įvairiausiais daiktais ir dokumentais.

Patirtus nuostolius prekybininkė įvertino net 10 tūkst. 530 litų.


Šiame straipsnyje: Kaziuko mugėpolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių