Užrašai „Solomon“ – jau ir Panevėžyje

Vandalų teplionės su užrašais „Solomon“ – jau ne tik sostinės problema. Pastebėta, kad Solomonas ar jo pasekėjai jau darbuojasi ir Panevėžyje.

Kaip pranešė 1diena.lt skaitytojas Kastytis, užrašai „Solomon“ pastebėti bent dviejose Panevėžio Smėlynės gatvės vietose. „Mačiau daug užrašų „Solomon“ Vilniuje, bet Panevėžyje – dar neteko“, - redakcijai atsiųstame laiške rašo skaitytojas.

Pasak jo, Panevėžyje atsiradę užrašai labai panašūs į tuos, kuriais išmargintos sostinės sienos, tačiau sunku būtų tvirtinti, kad jų autorius – tas pats žmogus. Gali būti, kad taip Panevėžio jaunimėlis reiškia palaikymą sostinėje medžiojamam Solomonui.

Daugybė šių užrašų pastebima ir prie geležinkelio linijos Vilnius-Kaunas. Kai kurie sienų tepliotojai iš Vilniaus savo „autografus“ paliko ir Kauno geležinkelio stoties teritorijoje.

Primename, kad Solomono paieškose jau dalyvauja ne tik Algis Ramanauskas-Greitai bei jį palaikantys socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai, bet ir sostinės savivaldybė bei policija. Teigiama, kad pagavus vandalą, jam bus siekiama pritaikyti baudžiamąją atsakomybę už didelės vertės turto sunaikinimą. Taip pat ketinama reikalauti, kad vandalas ar vandalų grupė atlygintų miestui padarytą žalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių