„Urmo“ miestelyje - nemokami atrakcionai neįgaliesiems

Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, veikiantys atrakcionai šią savaitę bus pritaikyti taip, kad čia galėtų apsilankyti ir neįgalūs vaikai.

Akcija vyks antradienį – neįgaliesiems ir vaikų namų auklėtiniams įėjimas bus nemokamas.

„Šių vaikų gyvenimas yra kitoks nei daugelio kitų vaikų. Todėl svarbu daryti viską, kad likimo nuskriausti vaikai galėtų patirti tokius pat džiaugsmus, kaip ir visi jų bendraamžiai. Kartu su atrakcionus į Lietuvą atvežusia bendrove „Leander“ nusprendėme suteikti galimybę šiems vaikams smagiai praleisti laiką“, – sako prekybos miestelio „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Pasak jo, atrakcionai akcijos metu bus specialiai pritaikyti neįgaliesiems – jie veiks kur kas lėčiau.

„Neįgaliųjų organizacijų atstovai džiaugiasi šia galimybe. Dažniausiai apsilankyti atrakcionuose trukdo būtent tai, kad jie nepritaikyti žmonėms su negalia. Daugeliui tai bus pirmasis gyvenime apsilankymas atrakcionų parke“, – pasakojo J. Plenta.

Vaikų namų auklėtiniai taip pat labai apsidžiaugė, sužinoję, kad yra kviečiami apsilankyti atrakcionų parke, nes galimybė papramogauti jiems pasitaiko nedažnai.

Neįgalieji ir vaikų namų auklėtiniai nemokamai bus supami lapkričio 2 d., antradienį, nuo 12 iki 13 val. Be dovanų neliks ir visi kiti mažieji piliečiai – trečiadienį šeimoms su vaikais, o ketvirtadienį moksleivių ir darželinukų grupėms bilietai kainuos perpus pigiau.

Atrakcionai Kaune veiks iki lapkričio 7 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių