Uostamiestyje - bendras policijos pareigūnų ir pedagogų projektas

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai bei uostamiesčio Prano Mašioto progimnazijos administracija nuolat bendradarbiaudami siekia kurti saugią mokyklos aplinką.

Klaipėdos miesto antrojo policijos komisariato viešosios policijos skyrius ir Klaipėdos Prano Mašioto progimnazija vykdė bendrą projektą „Aš, mano šeima ir policija“ ir pravedė prevencinį konkursą.

Projekte dalyvavo daugiau kaip 80 vaikų iš Prano Mašioto progimnazijos 2, 3, 4 klasių. Konkursas „Aš, mano šeima ir policija“ vyko nuo lapkričio 19 iki gruodžio 10 dienos.

Antradienį visi konkurse dalyvavę mokiniai apdovanoti padėkos raštais, o geriausių darbų autoriams - Doridui Bugiui, Erikui Steponavičiui, Saulei Martinkutei, Kristinai Gotšeldaitei, Orintai Lisauskaitei, Laurai Žemlauskaitei, Gabijai Misevičiūtei, Dominykui Skačkauskui ir Otilijai Bardauskaitei - buvo įteiktos ir dovanos.

Moksleivių piešinių ir rašinėlių paroda buvo surengta Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos miesto antrojo policijos komisariato viešosios policijos skyriuje Vingio gatvėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siaubinga patirtis

siaubinga patirtis portretas
čia tik įvaizdis,ten baisu kas darosi

saule

saule portretas
Smagu, kad vaikai dalyvauja
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių