Tuštink rūsį senienas perleisdamas kaimynui

Daugiabučių rūsiuose galima pamatyti galybę nebenaudojamų daiktų bei rakandų. Gyventojai raginami apsivalyti - pasiūlyti senienas tiems, kam jų reikia. Nusiuntus daikto nuotrauką, belieka laukti interesanto skambučio.

„Gal dar prisireiks, daiktas veikiantis, išmesti - gaila“. Taip pagalvoja daugybė kauniečių, užkrovusių savo sandėliukus ir bendras rūsių patalpas įvairiausiomis senienomis. Parduoti daiktas lyg ir per prastas, atiduoti - nėra kam.

Namus administruojanti bendrovė „City Service“ siūlosi būti tarpininke, kuri suves ieškančiuosius ir norinčiuosius atsikratyti kokiu nors baldu ar buities prietaisu. Atiduodami ar už simbolinę kainą parduodami daiktai kol kas nebus suvežti į kokią nors sendaikčių išparduotuvę. Bendrovė teigia neturinti tam patalpų, bet ateityje bus svarstomas ir toks variantas.

Visų skelbimų nebus galima pamatyti ir internete. Kas kuo nori atsikratyti - informacijos bus galima teirautis pas namų administratorius, taip pat bendrovių „City Service“, „Namų priežiūros centras“ ir „Žaidas“ biuruose.

Sendaikčių dalybose norintys dalyvauti gyventojai kviečiami iki gegužės 1 dienos į jų daugiabučius namus administruojančią bendrovę pristatyti iškeisti norimo daikto nuotraukas, aprašymą ir palikti kontaktinį telefono numerį. Taip pat skelbimus galima siųsti el. paštu keiskis@cityservice.lt.

Ši akcija gali būti naudinga tuo, jog reikalingam daiktui pernešti nereikės samdyti transporto, naujasis šeimininkas atsiras kitoje laiptinėje ar gretimame name. Akcija rengiama pirmą kartą, jei bus daug susidomėjusiųjų, sąlygos apsikeitimui daiktais bus gerinamos.

Namus administruojanti bendrovė atkreipė dėmesį, kad namų bendrojo naudojimo erdvėse sandėliuojami nebenaudojami stambių gabaritų daiktai apriboja patekimą į patalpas, kyla pavojus, kad gaisro atveju ugniagesiai negalės laiku lokalizuoti ugnies židinio.


Šiame straipsnyje: sendaikčiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių