Tuščių kėdžių daugėja

Sostinės savivaldybės Viešųjų ryšių skyriuje – vis daugiau tuščių kėdžių. Iš vyriausiosios specialistės darbo atleista Erika Giedraitytė, netrukus neliks ir vadovės Rūtos Dirsienės.

Administracijos direktoriaus įsakymas nurodė Rinkodaros ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausiąją specialistę ryšiams su visuomene E.Giedraitytę atleisti dėl darbovietės struktūrinių pertvarkymų.

„Adaministarcija pasiūlė darbą savivaldybės tarybos sekretoriate, kuris man netiko. Pirmiausia, tai jis netiko net pagal mano kompetenciją. Aš nežinau, kodėl jį siūlė, - portalui diena.lt sakė E.Giedraitytė, - per visą laiką, kiek dirbu savivaldybėje, nesu gavusi jokių nuobaudų, niekas nesiskundė mano darbu, tad tas atleidimas keistokas“.

Kol kas nėra aišku, kas jau nebedirbančią E.Giedraitytę Viešųjų ryšių skyriuje pakeis. Gali būti, kad naujų darbuotojų skyriuje neatsiras iš viso. Tokiu atveju, skyrius bus itin mažas.

„Kiek man žinoma, tai naujų darbuotojų į jos vietą niekas nepriims. Ji darbo neteko dėl vykdomos restruktūrizacijos, tad nebus kitų darbuotojų“, - sakė mero Artūro Zuoko kadencijos pradžioje į darbą šiame skyriuje priimta Inga Simanonytė.

Netrukus Viešųjų ryšių skyriui turėtų pradėti vadovauti ir nauja direktorė. Dabartinė skyriaus vadovė R.Dirsienė apie ketinimus palikti darbą užsiminė jau prieš du mėnesius, tačiau žadėjusi netrukus išeiti iš savivaldybės iki šiol joje tebedirba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių