Tėvelius sveikino šimtas „ąžuoliukų“

Daugiau kaip šimtas pačių jauniausių „Ąžuoliuko“ choro berniukų sekmadienį sostinės Mokytojų namų kiemelyje sveikino tėvelius su Tėvo diena.

„Šis koncertas jau tapo tradiciniu. Simboliška, kad šiandien jus sveikiname su Tėvo diena ir baigiame koncertų sezoną“, - sakė „Ąžuoliuko“ tėvu dažna vadinamas šio choro vadovas Vytautas Miškinis.

Anot jo, pasibaigus mokslo metams ir prasidėjus vasaros atostogoms vis sunkiau vaikus suburti koncertams. Vis dėlto, vienas kitas pasirodymas vyks ir vasarą.

„Visi normalūs vaikai eina atostogauti, o mūsų choristai dar nėra visiškai normalūs. Jiems dar tenka ir koncertuoti, repetuoti“, - juokavo V.Miškinis.

Sausakimšame Mokytojų namų kiemelyje  tėvus „Ąžuoliukas“ sveikino ilgiau kaip valandą trukusiu koncertu. Vaikiškas dainas atliko ir patys mažiausi „ąžuoliukai“.

Tiesa, į koncertą nepalyginamai daugiau susirinko ne tėvelių, o mamyčių. Kadangi V.Miškinis to tikėjosi, berniukai atliko ir mamoms skirtą dainą. „Be mamyčių nebūtų ir tėvelių“, - sakė choro vadovas.

Vis dėlto, V.Miškinis buvo ne viską numatęs. Netikėta pirmoji daina koncerte privertė jį raudonuoti. „Ąžuoliukas“ atliko V.Miškinio gimtadieniui skirtą kūrinį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių