„Telebimbam“ jubiliejus - vaikams ir ne vaikams

Tūkstantinė vaikų ir jų tėvelių minia griausmingai atšventė dvidešimtąjį "Telebimbam" gimtadienį.

Sekmadienio vakarą "Siemens arenoje" Vilniuje netrūko vaikų šypsenų ir juoko. Kartu su Neringa Čereškevičiene, "Telebimbam" komanda ir draugais garsiausias kolektyvo dainas traukė beveik pilna žiūrovų arenos salė.

Šventė prasidėjo neįprasta "Telebimbadienio" dainos versija - ją iškilmingai atlikto choras "Brevis". Tuoj po to pasirodė kolektyvo siela nenurimstančioji N.Čereškevičienė ir daina pasisveikinusi su visais pažadėjo linksmą vakarą.

Pirmojoje koncerto dalyje - visiems gerai pažįstamos "Telebimbam" dainos mažyliams, antrojoje - kelios skirtos suaugusiems ir pačios gražiausios roko operos "Voro vestuvės" dainos. Kartu su vaikais žiūrovus linksmino Marijonas Mikutavičius, Rafailas Karpis, Algis Greitai, Andrius Kaniava.

"Noriu labai padėkoti "Telebimbam", nes būdamas čia jaučiuosi lyg turėčiau šeimą, - šėldamas tarp vaikų dėkojo M.Mikutavičius, vėliau pridėdamas labiau suaugusiesiems suprantamą palinkėjimą. - Mes žiūrėdavo laidą "Labanakt vaikučiams" ir valdžia dabar padarė taip, kad mums visiems labanakt. Tikėkimės, kad jūs būsite ta karta, kuriai bus bim bam".

Pasveikinti "Telebimbam" taip pat atėjo švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius. Pasidžiaugęs, kad su šia laida išaugo visa lietuvių karta, jis kolektyvo vadovei ir vaikams įteikė didelį tortą.

Šventėje dainavo ne tik dabartiniai kolektyvo nariai, bet ir tie, kuriems teko garbė būti pirmiesiems jo dainininkams. Dabar jau užaugęs dainos "Musė" atlikėjas Justas nė už ką nesutiko perleisti jos kam nors iš mažųjų dainininkų ir pats vėl šėlo scenoje.

Energingai šokęs ir dainavęs aktorius Andrius Kaniava prisipažino, kad po tokių šokių visgi pajunta, kad jau praėjo dvidešimt metų. "Tačiau tos mergaitės, kurias čia matau užaugusias, o atsimenu dar visai mažas, yra tikras patvirtinimas, ką mums gero, gražaus davė "Telebimbam", - kalbėjo jis.

Šventėje taip pat buvo siekiama rekordo - daugiausia besišypsančių žmonių vienu metu. Tokia buvo dešimtmečio vilniečio Arnoldo svajonė. Ją, kaip ir dar dvidešimt vaikų svajonių, išpildė "Telebimbam" komanda.

Po tris valandas trukusio šėlsmo šventė baigėsi dar kartą visiems kartu linksmai sudainuojant "Telebimbadienio" dainą.


Šiame straipsnyje: telebimbamČereškevičienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių