Tarybai nepavyko išmesti „musės iš barščių“

Kauno miesto tarybos posėdyje buvo ketinama iš Privatizavimo komisijos pašalinti miesto tarybos narį liberalcentristą Kęstutį Mikėną, tačiau tarybos nariai nepritarė tokiam siūlymui. Tai buvo netikėta valdantiesiems konservatoriams.

K.Mikėnas vakar išplatino pareiškimą, kad Taryboje ketinama jį pašalinti iš Privatizavimo komisijos. Jo manymu, taip siekiama išvengti opozicijos dalyvavimo komisijos veikloje. K.Mikėnas tarybos posėdyje klausė, kodėl jį norima pašalinti iš komisijos. Meras Andrius Kupčinskas teigė, kad komisijos veikloje nori dalyvauti Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstovai Raimundas Kaminskas ir Edita Gudišauskienė. „Tačiau komisijos narių skaičiaus negalima didinti, galima narius tik keisti", - aiškino meras.

„Jūsų cinizmas - neribotas. Norite užsitikrinti, kad komisijoje visi sprendimai būtų priimami vienbalsiai", - piktinosi tarybos narys liberalcentristas Arvydas Garbaravičius.

„Tai - musės išmetimas iš barščių", - lygino socialdemokratas Gintautas Labanauskas. Aistros nurimo, kai tarybos nariai balsuodami atmetė siūlymą pašalinti K.Mikėną iš Privatizavimo komisijos.


Šiame straipsnyje: tarybamikėnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių