„Tarp dviejų pasaulių”– su muzikuojančiu tapytoju Algimantu Ramanausku

Mini parodą, midi koncertą ir maksi bendravimą žada penktadienio vakaras „Tarp dviejų pasaulių” su vienu žymiausių uostamiesčio tapytojų Algimantu Ramanausku.

Su jo paveikslais kiekvienas susidūrė uostamiesčio biuruose, viešbučiuose, kavinėse, ligoninėse, galerijose. Jo tapybos darbai eksponuojami Anglijoje, Danijoje, Amerikoje. Tačiau ar pažįstame patį autorių – Algimantą Ramanauską? Kodėl jis liko ištikimas Klaipėdai? Kodėl vieni jo darbai kupini tragizmo, o kiti – spinduliuoja erdvės ir begalybės pojūtį, neapčiuopiamą lengvumą ir romantiką?

„Jaučiuosi nuolatiniu pakeleiviu kelyje tarp dviejų pasaulių – vaizdo ir garso, vyro ir moters, vaikų ir tėvų, Vakarų ir Rytų, – sakė menininkas. – Tad ir vakaras bus kupinas dailės, poezijos, muzikos, pokalbių. Skambės sena gera, iki skausmo visiems pažįstama dainuojamoji poezija. Tikiuosi, dainuosime visi drauge, ir mus sujungs šiltas, draugiškas, neoficialus bendravimas.”

Rugpjūčio 31 d. 20 val. uostamiesčio „Menų valgykla” (Daržų g. 18) kviečia į jaukų vakarą su A.Ramanausku, palydint vasarą drauge.                    



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių