Tarp atšauktų renginių - grupės „Sel“ koncertas Kalnų parke

Lietuvoje paskelbus gedulą dėl prezidento Algirdo Brazausko mirties atšaukiami kai kurie renginiai. Atidėtas grupės "Sel" koncertas, renginiai Mokytojų namuose, atšauktos iškilmės pasieniečių dienos proga.

Grandiozinis grupės "Sel" koncertas Kalnų parke šį ketvirtadienį neįvyks. Dėl paskelbto gedulo organizatoriai jį perkėlė į liepos 8-ą dieną. Kiti grupės koncertai Palangoje ir Kaune vyks pagal planą.

Dainininkės Alinos Orlovos albumo "Mutabor" pristatymo laikas ir vieta nesikeičia – ketvirtadienį 22 val "Piano.lt" koncertų salėje. Kaip tik tuo metu Lietuvoje oficialiai baigsis gedulas, todėl organizatoriai nusprendė viską palikti kaip buvę.

Vilniaus mokytojų namai iki penktadienio atšaukia projektų "Pietų muzika gyvai" koncertus. Dainininkai į S.Moniuškos skverelį vėl kvies penktadienio vidurdienį. Taip pat atšaukiamas antradienį turėjęs vykti "Atviram rate" keturių aktorių solo ansamblio koncertas "Po vieną – bet ne atskirai". Šis koncertas nukeliamas į liepos 13 dieną, galioja tie patys bilietai, o tie, kam pasikeitusi data netinka, gali kreiptis į "Tiketa.lt" dėl pinigų grąžinimo.

Antradienį taip pat atšaukiami planuoti jubliliejiniai Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) renginiai. Pasieniečių dienos proga turėjo vykti šv. Mišios Arkikatedroje, pasieniečių maršas paradas Gedimino prospektu bei šventinis ceremonialas Nepriklausomybės aikštėje. Šie, ir kiti panašūs planuoti renginiai kituose Lietuvos miestuose, kur yra įsikūrę VSAT padaliniai, neįvyks.

Daugelis teatrų Vilniuje vasarą atostogauja, todėl čia pakeitimai nežymūs. Vis dar dirbantis "Domino" teatras spektaklių repertuaro nekeis. Trečiadienį čia bus rodomas spektaklis "Nuodėmių miestas", prezidento Algirdo Brazausko atminimas bus pagerbtas tylos minute.

Bilietų pardavimų sistemų "Bilietai.lt" ir "Tiketa.lt" atstovai sakė, kad daugiau pranešusių apie atšauktus renginius kol kas nėra.


Šiame straipsnyje: Algirdas BrazauskasSel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių