Šventiniai renginiai pakoreguos eismą mieste

Tiltų gatvėje ir Atgimimo aikštėje šeštadienį vyksiantys šventiniai renginiai, skirti Lietuvos valstybės atkūrimo dienai, pakoreguos eismą. Kitaip važiuos miesto viešasis transportas.

Šiek tiek kitokiais maršrutais nei įprastą savaitgalį 2, 2A, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 14 numeriu pažymėti autobusai važiuos šeštadienį nuo 11.30 iki 13 val.

Minėtu metu viešajam transportui teks visiškai aplenkti Tiltų gatvę.

2 maršruto autobusas į šiaurinę miesto pusę iš pradžių važiuos įprastu maršrutu, toliau Bangų, Galinio Pylimo, Pilies, Naujoji Uosto, Naujojo Sodo, Manto gatvėmis, kol vėl grįš į įprastą savo maršrutą. Tokiu pat maršrutu jis grįš atgal į pietinę miesto dalį.

2A, 3, 4, 5, 6, 8, 14 numeriais pažymėti autobusai į šiaurinę miesto pusę iš pradžių važiuos patvirtintais maršrutais, toliau Taikos prospektu, Galinio Pylimo, Pilies, Naujoji Uosto, Naujojo Sodo, H. Manto gatvės, kol vėl grįš į patvirtintą maršrutą. Tokiu pat maršrutu jie grįš į pietinę miesto dalį.

10 numeriu pažymėtas autobusas į šiaurinę miesto pusę iš pradžių važiuos patvirtintu maršrutu, toliau Taikos prospektu, Bangų, Mokyklos, Liepų gatvėmis. Toliau jis grįš į įprastą maršrutą. Į pietinę miesto dalį jis grįš tuo pačiu keliu.


Šiame straipsnyje: autobusaiviešasis transportas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių