Šventiniai neramumai sostinėje

Per penkias šventines dienas Vilniuje vienas žmogus rastas nužudytas, dar 18-ika nukentėjo nuo kitų žmonių smurto, o viena vilnietė buvo išprievartauta. Devynerių metų berniukui ausį sužalojo sprogusi petarda.

Gruodžio 24-28 dienomis Vilniaus miesto policijos padaliniai užregistravo 162 pranešimus apie nusikaltimus sostinėje. Dar 45 užregistruoti Vilniaus apskrityje.

Gruodžio 25 d. Vilniuje tvenkinyje buvo rastas per Kūčias dingusio jauno vyro lavonas su daugybe durtinių žaizdų krūtinėje.

Dar 18 žmonių Vilniuje nukentėjo nuo smurtavusių asmenų, viena mergina buvo išprievartauta. Devynerių metų berniukas nukentėjo nuo į jį paleistos petardos.

Vilniaus apskrityje užregistruota 11 atvejų, kai dėl kitų žmonių smurto teko kreiptis pagalbos į medikus.

Per penkias dienas Vilniuje buvo užregistruota 117 vagysčių: apvogtas 21 butas, 25 automobiliai, nuvarytos penkios transporto priemonės. Dar 16-ika žmonių buvo apiplėšti. Vienu atveju plėšikai įsibrovė į namus.

Vilniaus apskrityje policijai pranešta apie 24 vagystes: 11 - butuose, trys - iš automobilių. Dar du žmonės buvo apiplėšti.

Per penkias dienas Vilniuje užregistruoti 78 eismo įvykiai, kuriuose sužaloti 7 žmonės. Vilniaus apskrityje įvyko 31 eismo nelaimė, apie kurią buvo pranešta policijai. Vienoje jų sužeistas žmogus. Sostinės gatvėse policijai įkliuvo 20 neblaivių vairuotojų, dar 21 - apskrityje.

Už administracinius teisės pažeidimus šventinėmis dienomis nubausti 567 pažeidėjai Vilniuje ir 327 - apskrityje. Sulaikyti  66 įtariamieji sostinėje ir 16 - apskrityje.

Policijos pareigūnai ramino 59 šeimyninius ginčus, kilusius Vilniuje ir 66 - apskrityje. Į nakvynės namus „Sala" šventinėmis dienomis ir  sostinės gatvių pristatyti 65 asmenys.


Šiame straipsnyje: suvestinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių